om att vara stark.

Jag stod och tittade in i ett par ögon som påminde om havet och jag vek inte med blicken en millimeter. Jag visste att mina ögon blev svarta. De som älskar mig har alltid sagt att mina ögon talar väldigt tydligt och att de kan gå från att titta på någon med värme till att titta på någon med svart blick, som om det bara finns rent hat kvar. Jag antar att det är en lite skrämmande egenskap men det är nog så jag fungerar. Jag är svart eller vit. Jag är kärlek eller hat. Jag tittar på någon med så mycket kärlek i blicken men sedan när jag inser att någon kommer riva sönder mitt hjärta, då förvandlas blicken och kvar finns bara hatet. Det är faktiskt en mycket skrämmande egenskap om jag får säga det själv. Jag är inte så glad att jag har den men jag kommer alltid tycka att det är bra att man ser mina känslor så tydligt i mina ögon. Jag vet att jag inte kan ljuga med min blick.

Jag tittade in i dessa ögon och mina ögon blev svarta för att jag var tvungen att överleva. Hur ska jag kunna kolla på någon med värme när denna person har förstört mig totalt? Hur ska jag kunna orka gå upp en enda morgon till om jag fortfarande måste visa kärlek och respekt till den människan som har trasat sönder varenda millimeter av mitt inre?

Det gör så ont att vara så trasig. Det gör så fruktansvärt ont att stå där i en blodröd sidentopp på kärlekens dag när den man gett hela sig själv till försöker hålla ens hand en sista gång. Att inse att jag är trasig och nu står jag dessutom på egna ben. Paniken som bryter ut i kroppen när man tvingas inse att det är över. Paniken som bara bubblar när man inser att man ligger med öppna sår som bara blöder och blöder och blöder.

Jag känner så mycket. Det finns så mycket känslor i min kropp. Och jag tror att människor som känner mycket måste vara extra starka. Annars överlever vi inte genom livet. Om man känner så mycket och inte är starkare än sina känslor kommer man en dag hoppa från en bro av för mycket hjärtesorg. Man måste vara starkare än sina känslor.

Det var två månader sedan som jag tog ett djupt andetag och bestämde mig för att vara stark. Det betyder inte att det inte är synd om mig. Det betyder inte att jag inte har varit med om något jobbigt. Det betyder inte att jag har det lätt. Det betyder inte att jag inte har brytt mig. Att jag är stark betyder inte att jag inte har några känslor. Det betyder att jag har alla känslor i världen.

Folk tror nog alltid att man klarar sig så bra själv när man visar sig stark. Att man tar all skit. Att ryktena inte biter eller kommentarerna inte känns. Att det man får höra inte gör ont eller att hans namn inte fortfarnade är en kniv. Ingen som förstår att hela staden fortfarande är ett minfält.

Allt känns. Men jag måste vara stark för att överleva. Det är därför som blicken är svart och sen kan människor skvallra hur mycket de vill om hur dum eller hård eller elak man är, men det handlar bara om ren och skär överlevnad efter en sorg större än allt annat.

Och till alla er som tror att man inte klarar det. Man gör det. Man skrattar tillslut. Man älskar igen. Man börjar leva utan att man ens inser det själv. Glöm inte bort det. Jag klarade det. Du klarar det. Vi klarar det. Tillslut inser man att denna smärta man tagit sig igenom har gett något väldigt fint – en styrka man aldrig trodde att man hade. Känslan av att vara en stark människa.

Gud vad jag gråter nu.

  1. Michaela, du är bäst. Du är bäst när du är glad och när du är ledsen. För att allt med dig känns äkta.

  2. jag brukar aldrig kommentera, men jag gör det nu. för jag känner precis som du. och jag hoppas att jag kommer kunna vara lika stark som du. det finns ett bra ordspråk på kroatiska som säger, det är bättre att vara själv än att vara med vem som helst. å det är så fucking sant. vet inte riktigt vart jag vill komma men vill bara säga att jag tycker att du är GRYM och jag älskar galamurama. PUSS & KRAM

  3. Du har helt rätt, you go!

    Kan inte låta bli att tolka texten som att du har varit med om något riktigt hemskt..

  4. Alltså Michaela. Att få läsa det här på min 20-års dag och känna att jag också kommer klara detta, gör ju hela min födelsedag. Tack för att du vågar öppna upp dig ♥

  5. Sedan jag såg dig i Glamourama första gången så har jag alltid sett dig som en väldigt stark individ. En tjej som har båda fötterna på jorden och vågar stå för det du tycker. Jag känner dig inte det minsta mer än det jag läser i din blogg, men känslan om att du är stark har inte ändrats.

  6. Känner igen mig i din text. Har alltid varit en känslomänniska och har insett på senare dagar att det inte är någon idé att kämpa emot de starka känslorna. Jag är lycklig över att kunna känna mycket. Om man inte upplevt sorg eller svårare perioder i sitt liv tror jag inte man uppskattar livets ljusa sidor lika mycket.
    Länge leve känslostormarna! 🙂

  7. Hejsan:) Du vet nog inte vem jag är, men jag tänkte komma in med något som alla hatar = REKLAM fast denna reklam är speciell det är marknadsföring med finare ord:) och det gör jag för min sambos skull,

    För det är nämligen så att har du älskat elov&beny innan? då har jag nappat rätt person efter som min kille är elov från just elov&beny! men nu så har han startat ihop ett nytt ”band” tillsammans med flickfavoriten raaban, så det jag vill du gör är att kikar in på deras förhandsvinsning på deras 3 nya låtar på länken som följer:

    http://soundcloud.com/roblikee

    Sen vill jag tacka för din lyssning:) gillar du det du hör, posta gärna på facebook, din msn, din blogg och säg till alla dina vänner för roblikee kommer bli stora!

    Ha det bra // Kristinis!

  8. Jag skriver mest för att säga att du är så fantastiskt. Du anar nog inte hur många hjärtan du har lagat. Gett oss hopp! Det borde finnas fler som du i världen. Ha det bra dag Michaela

  9. alltså, jag fick rysningar och började nästan själv gråta. så vackert skrivet. att något så hemskt kan bli så vackert.
    du anar inte så många gånger du har hjälpt mig genom dina texter. du är bäst!

  10. jag känner med dig. jag känner likadant. konflikten mellan att vara sårbar, att känna så mycket och att vara ’stark’, osårbar. det är en livslång kamp.

  11. M, han är ingenting!!, har hur många killar i mitt gäng(snygga, trevliga killar) som tycker du e en as fin tjej. de har tillockmed kollat in Glamurama, Jag fixar date:P
    Du e grym som kämpar me media… och jag vet precis vad du menar med att staden är ett minfält. Tillslut kan man faktiskt på på en mina men inte känna av den alls. Puss o kram…

  12. You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
    Kände igen mig i varenda mening. Det vore så mycket lättare att inte känna något alls. Men hellre en massa känslor än inga alls. Man får verkligen känna att man lever då… livet är verkligen fullt av känslor. Men det hade varit skönt att slippa bära med dem hela tiden överallt.

  13. Dina fina texter vill jag bara samla ihop i en inbunden bok och ta fram varje gång allt bli svart och tystnaden kryper runt en som en tungt, blött, ångestframkallande täcke.
    Fan vad bra du är!

  14. Dina texter berör, dom för oss att fortsätta tro på oss själva. Du gav mig en tankeställare, jag klarar det här! Tack! Fortsätt med detta, du gör oss starka!

  15. Jag och min kompis blev dumpade av våra största kärlekar vid samma tidpunkt, de var otrogna båda två. efter 3 års förhållande.

    Jag föll ner på marken och låg där ett bra tag, medans hon var så otroligt stark.. stod rakt upp och visade inga känslor överhuvudtaget. Medans jag inte kunde andas, jag kvävdes.

    Nu har det gått 1 år.

    Fan. jag orkar inte…. inte idag

  16. Du anar inte hur rätt du träffar med det här. Speciellt stycket om att bestämma sig för att vara stark. Jag går igenom mitt livs värsta prövning där jag hela tiden får höra ”Jag är så imponerad, du är så stark!”. Och ja, det kanske jag är men det är inte samma sak som att jag tycker att det som händer mig är lätt. Att det inte gör mig ledsen och förtvivlad och rädd. Att jag inte känner någonting. Så TACK för att du satte ord på det (som så många gånger förut).

  17. Önskar dig all lycka med framtiden vilket jag vet kommer innehålla glädje, vänskap , kärlek och massa framgångar! Du är en så stor inspirationskälla och det ena leder alltid till det andra…på något underligt sätt ordnar det alltid sig ♥

  18. Och jag gråter. Jag har det finaste i världen, men är rädd för att det ska tas i från mig. Ofta. Jag vet att det inte kommer hända. Men man kan aldrig vara säker.

    Du är fantastisk. För att kunna vara stark måste man bryta ihop då och då. Annars orkar man inte.

  19. det var det vackraste jag läst på länge.. måste erkänna att ögonen fylldes med tårar.. som jag förstår vad du skriver.. som jag förstår !

  20. Jag gråter också nu. Rakt in i hjärtat. Så otroligt rätt skrivet det där med känslor. Man känner känslor hela tiden men det är oftast inte känslorna som styr eller som är rätt. Man kan känna men den känslan behöver inte vara sann. Den är (oftast) fel. Det är känslorna som driver människor till vansinne, vi kan inte hantera dem eftersom de är så svåra att styra och ta på. Jag är stark, precis som dig, men emellanåt stjälper mina känslor ofta mig och jag dras ner i det tunga som egentligen inte är sant. Man kan känna en känsla men om den är rätt eller fel avgör du bara själv. Att ta kontroll över sina känslor är inte enkelt och nog en av människans svåraste uppgifter. Vi substiterar och förskjuter känslorna. Vi vill inte känna- vi är rädda för oss själva. Substitut som knark, alkohol, cigaretter(beroendet) och andra saker tror jag är en känsloförskjutare eller ett sätt att slappna av och få känslorna att försvinna ett tag. Andra vill inte känna och förnekar tills den dagen bomben slår ner. Då drabbas helt plötsligt kroppen också eftersom smärtan och verkligheten är så hård.

    Jag är stolt över att känna mina känslor rena. Utan något substitut. Att ta hand om dem och analysera dem direkt när dem bubblar upp inom mig tror jag är viktigt för alla. Även ifall det gör ont. Jag känner den rena, skära smärtan hela tiden och ibland är det svårt men jag försöker fixa det hela tiden vilket jag gjort hittentills eftersom jag är stark. Människor som bejakar sina känslor är sårbara men oftast bland dem starkaste.

  21. Alltså kvinna! Du påverkar mej! Du skriver så jäkla fint och jag blir alltid glad när jag går in och läser din blogg. Du verkar vara en mycket bra människa! Fortsätt kämpa så som du gör!! 🙂

  22. Herregud, hur är det möjligt att du skriver om dig men det känns som att du skriver om mig? Jag känner igen precis ALLT. Precis så känner jag nu. Hela staden är ett minfält. Oh ja.
    Och jag kommer ihåg för ett tag sen när jag fortfarade var i limbo med mitt nu ex och jag tänkte skriva en kommentar om hur du och din lyckades få allt att fungera igen. Och så är det första jag ser ditt inlägg som heter respekt. Jag borde tagit det som ett tecken redan då. Du skriver så underbart och träffande. Grym är du och håll dig stark!

  23. tack för att du finns.
    det är inte så att det hänt mig något liknande så jag känner igen mig, jag är bara 15, men jag vet inte riktigt varför texten träffar ändå.
    det är väl det att jag känner med dig.
    jag vill också vara stark, som du.
    jag hoppas att jag är det.

    du är en sådan inspirationskälla.
    dina texter, ditt jobb, vad du gör om dagarna, utseendet, jaa allt.

  24. vi gråter tillsammans. min d sen fyra år tillbaka är inte kär längre. min fina fina d. han kommer hit snart och hämtar sina saker. vad gör jag nu? dör? jag tror jag dör nu.

    1. Svar till maria:
      Det är okej att gå sönder! Det är ok att inte längre orka eller vilja! Men det är också ok att läka och gå vidare. Känner med dig!

  25. vi gråter tillsammans. min d sen fyra år tillbaka är inte kär längre. min fina fina d. han kommer hit snart och hämtar sina saker. vad gör jag nu? dör? jag tror jag dör nu.

  26. jag kan inte lämna din blogg utan att skriva något idag, känner jag.
    ögonen känner jag så väl igen. mina ögon kan aldrig ljuga. de avslöjar mig alltid…

    och det är så svårt att balansera mellan lycka och panik. jag önskar jag lärde mig någon gång.

    kram till dig, du är bäst!

  27. Jag har sett dig som en stark människa ända sedan jag såg första sesongen av Glamorama!! att skriva något som detta bevisar, stärker och inte minst betyder något. Tack!
    Igår kollade jag på den svenska filmen ”tusen gånger starkare” och efteråt blev jag tom. Upprepar tom. Men efter detta inlägg är jag på starkare ben och kan fortsätta gå. 🙂
    Som du säger, starkhet är fint!
    you go girl
    Kramar på dig

  28. Allt du säger är så mitt i prick jämt. Det är som att du läser mina tankar, och det känns så sjukt bra att veta att man inte är ensam ibland. Du är min idol! Hur töntigt det än låter haha…

  29. Det här gick rakt in, jag kan inte vara mer tillgänglig än vad jag är just nu. Jag genomgår något fruktansvärt just nu, är totalt i sönder men gör mitt bästa för att hålla mig stark. Tack för denna text Forni.

  30. …och jag gråter. Det är som om det vore mina egna ord. Har aldrig varit med om att någon skrivit så ärligt och rakt på ett sätt som verkligen berör ända in i hjärtat. Kanske är det för att jag gått/går igenom samma sak. Kanske är det för att man vet att man kanske kommer att vara med om samma sak igen. Men vet du, vi fixar det ju. Hur jobbigt det än är, och hur tungt det än är vissa dagar. Vi är starka och det ska vi vara stolta över.

  31. …och jag gråter. Det är som om det vore mina egna ord. Har aldrig varit med om att någon skrivit så ärligt och rakt på ett sätt som verkligen berör ända in i hjärtat. Kanske är det för att jag gått/går igenom samma sak. Kanske är det för att man vet att man kanske kommer att vara med om samma sak igen. Men vet du, vi fixar det ju. Hur jobbigt det än är, och hur tungt det än är vissa dagar. Vi är starka och det ska vi vara stolta över.

  32. Jag såg dig på spy bar i lördags. Jag ville bara gå fram och ge dig en kram. Vet ingen som är så fruktansvrt vacker som du Michaela. Klänningen i jeans från TIGER som jag köpte av dig älskar jag! Du är bst! Och grattis till de nya jobbet

  33. Så jävla fint och sant och bra! EXAKT sådär känns det. Så fint att du kan sätta ord på det. fortsätt kämpa. puss

  34. åh. jag vet inte hur det känns när det är någon man varit kär i men ändå. du är så underbar, jag önskar dig allt det bästa!

  35. Du är begâvad. Du är modig. Du är stark. Du är känslig. Du är vacker. Du är en fin, fin människa som en dag kommer hâlla en hand som inte kommer släppa dig, inte i storm eller i solsken. Vi är mânga här, vi känner inte dig mer än genom bloggen, men vi känner med dig, allt du skriver berör. Glöm inte alla de kramar vi skickar dig, det kommer att bli bra igen. ♥

  36. Du är begâvad. Du är modig. Du är stark. Du är känslig. Du är vacker. Du är en fin, fin människa som en dag kommer hâlla en hand som inte kommer släppa dig, inte i storm eller i solsken. Vi är mânga här, vi känner inte dig mer än genom bloggen, men vi känner med dig, allt du skriver berör. Glöm inte alla de kramar vi skickar dig, det kommer att bli bra igen. ♥

  37. jag får alltid höra att jag bär hjärtat utanför kroppen. Jag är en känslomänniska in i själen och kommer alltid att vara. För jag älskar att känna mina känslor. Smärta, lycka, kärlek, hopplöshet… Doesn’t matter för det får mej att känna mej levande. Du träffar mej rakt i hjärtat med dina texter fina Michaela. Imorgon är det 4 månader sen jag blev krossad. Jag vet hur det känns och det är jag glad för.

  38. Du ger mig hopp. Det är precis sådana här inlägg som får mig att inse varför jag envetet går in på din blogg varje dag. För att inte vara ensam. Det känns som att det är om mig du skriver i den här texten, som om det kunde vara mina ord, mitt liv. Det är det inte, men jag är innerligt tacksam över att du vågar sätta ord på det där jag inte alltid vill reflektera över. Varför man är som man är. All kärlek till dig.

  39. Någon jag tyckt farligt mycket om har inga känslor kvar för mig längre. Jag har gråtit varje dag sen han gick, och varje morgon får jag tvinga mig själv att gå upp. Vill vara stark, men direkt jag hör hans namn eller ser honom så går hela jag sönder i tusentals bitar. Han är den enda jag någonsin varit kär i, hur kommer man över det?

  40. michaela…för fyra dagar sen det hände det mig. jag försöker överleva. varje dag. vissa stunder kändes som jag hade ingen luft för att kunna andas. det du skrev fick mig att gråter. så mycket. jag behövde läsa något fint. tack.

  41. Första gången jag kommenterar här på din blogg.. Men du e så grym på texterna du skriver. Du berör inte bara mig, du berör nog alla som varje dag klickar sig in här. Du är en stor inspiration till alla unga och gamla där ute. Dina ord är så kloka. Mycket kärlek och j*vligt mycket respekt till dig..

  42. Jag har en underbar kärlek och i sommar har vi varit tillsammans i fem år. Om det tar slut någon gång (peppar peppar) är din blogg det absolut första jag kommer gå in och läsa på. Du är helt magisk med dina ord Michaela, och verkar vara en helt fantastisk person 🙂 kämpa på!

  43. Du är så fin Forni. Du ger mig styrka genom din texter och genom att bara vara du. Insperationen jag får av dig ger mig så mycket styrka. Har underbara vänner som har funnits där för mig, men utan dina texter och din bevisan att du har klarat det så hade jag nog inte gjort det själv. Du ger mig insperation till styrkan att klara det här. Tack fina du
    /Erica

  44. Vilka meningar! du är ju helt underbar och det känns som vi varit vänner hela livet fasten vi aldrig träffats.
    du är verkligen en stark förebild för mig, du är råcool!

  45. Jättefin text du har skrivit! Känslorna syns i ögonen så tydligt på en del. Jag har fått höra att det gör det på mig med.

  46. hej, jag brukade tycka om din blogg förr, men efter att du skriver texter som dessa för att såga cimon så misste jag helt intresset att läsa din blogg. förstår du inte att du står i rampljuset och samlar tyck-synd-om-mig poäng och alla får en fel bild av varför allting tog slut mellan er? tänk lite efter också hur det får cimon att se ut. men inget illa,du skriver jätte fint och du är säkert en jätte trevlig person men tänk också på att cimon knappast inte heller mår bättre av situationen än nu och han får massor skit! tack för mig 🙂

  47. Jag håller med om ALLT du skriver. Jag kan inte säga att jag vet hur du känner men jag kan i alla fall säga att du beskriver det som om jag vet hur du känner. Det var två månader sen för dig. Det var snart två år sen för mig. Det känns fortfarande likadant. Likadant men undefär 99 % mindre. Likadant men utspätt som saft i ett glas. Alldeles för lite saft i ett jättestort glas. Man kan bli ledsen när man tänker på trasigheten och hur en människa kan göra allt det där med en annan människa. Men också glad för att man, som du säger – klara det. Man kan klara sig igenom det och inse att det var det bästa och att man är stark. Kram till dig och trevlig helg!

  48. du är fantastisk. dina känslor verkliga och ditt sätt att få ner dem till ord är makiskt. rysning efter rysning när jag läser dina texter. de berör, påverkar och förändrar. förstätt som du gör kära michaela. ♥

  49. Hej Michaela!
    Har blivit sårad och det var en månad sen och det känns varje dag. Jag känner verkligen varje ord som du skriver och nickar bakom skärmen för mig själv. Men jag själv sitter och undrar, hur ska jag klara detta och hur ska jag kunna visa mitt riktiga jag i denna storm som är på insidan? När kommer tiden när man inte behöver leta och gräva efter sig själv? Känns som man sätter på sig en mask när man går utanför dörren.
    Tack Michaela. Tack för att jag får läsa dina starka fina ord, ord som jag inte kan uttrycka själv men som jag känner. Du förstår nog inte själv hur mycket det värme och hopp du ger en. Jag har sett dig i förra säsongen glamourama och du var min favorit du gjorde en glad när du skämtade och skrattade och visade äkta känslor.. Låter så töntigt men det är sant. Du verkar vara en god människa rakt igenom. Fler folk som du i världen behövs.
    Så tack igen för att du är du och visar det på bästa sätt!
    PS: Synd att du inte har föreläsningar för unga tjejer eller något liknande.

    Xoxo

  50. Jag får det sagt till mig att jag är stark som har gjort det, tagit ett steg alldeles själv, att jag vågar titta framåt, att jag inte ger upp. Men jag känner det inte själv? Hur vet man att man är stark? hur känner man det?
    Jag är likadan, jag har känslor till överflöd. jag känner för andra. för mycket känslor att känna och tankar att tänka. det känns ibland som att jag har så mycket i mig att jag vet inte vad jag ska ta vägen, den enda lösningen är att brista ut i gråt. och det känns på något sätt bättre just då tårarna sprutar.
    Dina texter är alltid dom bästa. Tack än en gång Michaela♥

  51. Vad vackert och träffande du skriver, känner igen mig i så mycket trots att min sorg inte handlar om en kärlek utan om min mamma som gick bort i cancer alldeles för tidigt.
    En stor kram till dig. Vi är starka.

  52. frâgan är om ens cimon ser dig pâ gatan om du sâ gâr en millimeter bredvid. han verkar för självupptagen för att notera nâgonting annat än sin egen person (utsidan och insidan). du har all rätt att inte fjanta runt honom, han äger varken dig, ditt känsloliv eller sthlm.

  53. Idag är det tre månader sedan min förra pojkvän gjorde slut med mig. Jag gick inte sönder, för han hade gjort detta en gång innan. Då föll hela min värld samman, jag kunde inte äta eller sova och grät tills jag inte hade några tårar. Så när han var på väg ut ur min lägenhet andra ggn bestämde jag mig för att svinet inte var värd det. Han var varken värd mig eller mina känslor.

    Jag är istället hoppfull och förväntansfull. Ser fram emot att få bli kär på nytt, få känna fjärilarna i magen, invänta första kyssen. Jag är 23, så jag har flera äventyr och kärlekar kvar att uppleva. Livet är härligt och jag är tacksam för alla dagar jag får!

    Finns mängder med fina killar därute!

  54. Du skriver så fantastiskt bra att jag inte finner några ord just nu. Dina texter ger mig alltid gåshud. Tack 🙂

  55. Herregud säger jag bara du är en gåva till världen född med en glödande penna mellan fingrarna…

  56. Finaste vackra Forni, jag gråter också nu. Dina ord går rakt in in i hjärtat. För mig har det gått 9 månader sen den dagen men det gör fortfarande ont men jag ska vara stark! Tack för dina ord de betyder så mycket! Massa kramar ♥

  57. Det här var oerhört vackert skrivet och här sitter jag nu med en klump i halsen för jag känner igen mig så mycket i alla ord…

  58. Åh Michaela. Vad vackert skrivet. Påminner mig så mycket om en text jag skrev för ett par år sedan. Älskar dina texter. Du känns så äkta, så ärlig och det är modigt av dig att dela med dig.

  59. du är så fin Michaela , alla texter från din blogg och din bok har hjälpt mig igenom en svår depression och panikångest , ville bara tacka för det ♥

  60. Vilket fint hjärta du har, Mikaela. Jag hoppas du inser att en stor anledning till varför många läser din blogg är för att du är dig själv. När du är ledsen så hymlar du inte med det, och blottar ditt inre med dina texter. Tyvärr lever vi i en värld där det nästan är tabu att vara nere. Hjärtesorg har vi alla haft, men vi blir starkare och visare. Vi får vara tacksamma att vi har fått uppleva känslan, somliga går igenom hela livet utan att ens känns något. För någon. Och som en känslomänniska så väljer jag hellre detta än att vara känslokall.

    Du har ett fint hjärta, ta hand om det!

  61. Vilken enormt känslosam text.
    Jag förstår precis vad du menar eftersom även jag är en känslomänniska.
    Även jag har fått mitt inre sönderslitet av en annan människa, inte bara en gång utan fler.
    Styrkan efter det ligger i att inte ge upp.
    Att våga ge sig hän ännu en gång.

    Bra Michaela. Riktigt bra!

  62. Alltså ååh du räddade min dag. Finaste jag läst på länge. Min pojkvän gjorde slut för en vecka sen och jag har mått skit sedan dess, men denna text fick mig att tänka till, den gav mig en gnutta hopp i allt elände just nu. Tack!

  63. Vad bra du skriver. Du satte ord på många av ens känslor som man inte kan förklara typ. Jag har också de där ögonen som kan bli fyllda med ja.. allt annat än kärlek. Det är inte ens så att jag märker att jag får den där blicken, jag har bara hört andra säga det.

  64. Du är världens bästa på att skriva. Dina texter är så verkliga, så himla mänskliga.

    Jag har en väldig stor respekt för dig.

  65. Går in i ditt kärleksarkiv ibland, för att få känna, för att se att det finns någon mer som känner så mycket. Älskar dina texter, never stop !

  66. gud vad jag gråter nu. herregud människa, underbara människa vad du kan pricka rätt över hur man känner, helt underbar text. du skriver så underbart bra, så underbart fint. tack snälla! all kärlek

  67. tårarna rann ner när jag satte mig vid datorn, av någon anledning klickade jag automatiskt in på din blogg, och gick igenom gamla inlägg. Fastnade vid just detta och jag kan inte annat än tacka dig för det du skriver,vackert och ärligt! Plötsligt tog tårarna slut, och jag vet att jag klarar mig igen…

  68. Dina texter är så otroligt känslosamma att jag blir tårögd och man märker att du skriver från hjärtat. Du är bäst. ♥

  69. Hej!

    Jag har aldrig kommenterat en blogg förut men ska nu göra ett försök. Jag är 19 år och precis flyttat upp till sthlm för att plugga. Idag fick jag reda att min stora kärlek har varit otrogen mot mig i vår hemstad genom att tjejen ifråga talade högt och invecklat om det på tåget i morse. Alla våra gemensamma bekanta har även vetat. Nu ligger jag i sängen och finner egentligen ingen större anledning att någonsin gå upp igen, eller någonsin starta min mobil igen. Men det jag egentligen ville komma till är att jag har sparat länken till det här inlägget på min dator för en sådan stund som denna. Och det hjälpte faktiskt lite. Tack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi