Skandalintervjun som skakade Sverige.

Förra veckan gjorde jag kanske en av de roligaste intervjuerna jag någonsin har gjort för Nyheter24. Den blev väldigt ironisk och vass, vissa kanske skulle säga direkt dryg eller otrevlig, jag vet inte. Man får ta det med en nypa salt. Men Pascal är en jävel på att intervjua och jag har nog aldrig skrattat så mycket under en intervju som under denna.

Läs den här.

  1. I liked it! Känner igen mig själv i dig och jag gillar din inställning om barn och mannen i ditt liv! Tyckte inte den var dryg alls.

  2. En bra och rivig intervju, man ska fan inte be om ursäkt för vem man är utan vara stolt! Så det så! Keep on going!

  3. DU är annorlunda än vad jag trodde..du är så ytlig herregud! Och du kommer aldrig hitta en karl med massa krav..snälla..vara lite mer positiv..om du gav killar en ärlig chans skulle du ha lättare att hitta nån du gillar. Det är som om du går in med den attityden att alla killar är tråkiga blablabla…de flesta människor är jävligt sköna.

  4. Jag tycker den var skitbra! Så himla skönt att läsa om det där med att tjejer snackar skit och sådär! så himla less jag kan bli på tjejer ibland alltså! ska det vara så svårt att peppa varandra och ge komplimanger? svar nej! Och att killar tror att man raggar på dem när man bara pratar? riktigt störande!

    himla bra intervju Michaela! 🙂

  5. Försökt kommentera flera gånger i olika inlägg men kan typers inte:( Why? Jag såg Walter på Nytorget häromdagen med en tjej som liknade dej:) Och sedan läste jag det här i intervjun och då tänkte jag bara att det måste vara han..

    tt ragga. När jag väl vill ha någon blir jag supernervös och börjar stamma. Det finns en kille som jag träffat fram och tillbaka i flera år – i hans sällskap blir jag en femårig flicka. Han är så vacker att jag helt tappar det. I stället för att vara den roliga tjej jag tycker att jag är så blir jag den töntigaste och lamaste bruden någonsin. Berättar jättekonstiga grejer och drar sjukt tråkiga skämt. Han måste tycka att jag är världens oskönaste tjej. Herregud, jag är ett skämt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi