power.

Powerkavajen och skinnbyxorna är på, vi skapar magi på kontoret idag. Det kommer hända så jävla mycket roligt på sajten framöver! Vill bara att allt ska hända nu men det är mycket jobb. Fast vem klagar när det är roligaste jobbet? Inte jag.

Precis ätit lunch med chefen och senare idag ska jag få naglarna fixade, lyxonsdag!

  1. Du är en inspration kvinna!! Blir pepp av att läsa din blogg, har en låg dag på kontoret, sitter med massa irriterade tankar om mitt ex i huvet, Natasha Bedingfield i öronen och så läser man din blogg och blir peppad för livet. Go Forni!! Btw- din frisyr är snyggare än Gynnings!

  2. Hej, jag undrar om jag skulle kunna få låna bilderna i det här inlägget till ett bloginlägg i min blogg, självklart länkar jag ju, men tänkte först kolla om det är okej

  3. Du e så himla fin i kort hår, du passar verkligen i det 🙂 tänkte bara fråga dig en sak… lite ”modetips” tycker du att det är BIG NO .. när man matchar svart och marinblått ?

  4. oooh så fin frisyr du hade gjort av pagen! mera sånt här:) du är så vacker, och nästan vackrare som person!

  5. Vad snygg du är i sidbena! Det borde du har jämnt! Faktiskt mkt snyggare i det än mittbena om jag ska vara helt ärlig. 🙂

    Najs!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi