Glamourama avsnitt 17

Jag bjuder verkligen på mig själv osminkad rätt många gånger i denna serie… nåja, man är ju långt ifrån perfekt. Älskade Riga btw och tycker det känns lite sorgligt att det bara är tre avsnitt kvar.

  1. Är hemma sjuk och kollar på glamorama-maraton. har inte sett detta förut, även om jag läst din blogg i ett år :). gud vilken underbar och härlig tjej du verkar vara! sjukt rolig, med självdistans och massa omtanke och kärlek till dina vänner. hoppas du mår bra!

  2. Osminkad eller sminkad, du är lika vacker ändå. Ni tre glamourama-brudar är fantastiska och jag älskar att ni bjuder på er själva. Kram

  3. Hej Michaela!
    Undrar om du kan hjälpa mig å svara på vad Biggy är för ras! 😀
    Hoppas du får en underbar sommar!
    Mvh Sussie

  4. Hej Michaela!
    Undrar om du kan hjälpa mig å svara på vad Biggy är för ras! 😀
    Hoppas du får en underbar sommar!
    Mvh Sussie

  5. ALLTSÅ VAD har hänt med devote?!?!??!? Det har varit segt hur länge som helst. Man orkar knappt blogga länge för att det är så jävla segt.

  6. Hej Michaela!
    Jag undrar hur du blev känd. Hur du har lyckats så bra med bloggen? Har du några sköna tips eller råd för att locka flera läsare? Tack på förhand 🙂

  7. jag älskar dig så jävla mýcket för att du är den enda som vågar visa dig utan smink! Måste säga att det uppskattas verkligen. Tänk alla unga tjejer som påverkas av glamourama, du gör dem en stor tjänst. Istället för att bli lurade till att tro att ni tre är helt perfekta 24/7, så får de se att en fin tjej som du inte BEHÖVER vara fixad till tänderna för att vara fin.

  8. Hej,

    Vill bara säga att jag har nyss hittat Glamorama, men nu är jag helt fast. Jag tycker det är grymt roligt med härlig självdistans så jag hoppas verkligen på en säsong till.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi