Just nu:

Sitter på Ute och njuter av solen med Fi och Sara. Fantastisk dag idag.

  1. Det börjar bli liite för uppenbart hur gärna Sara vill ha en comeback. Helt plötsligt syns hon i var och varannan blogg, i tv och med ”rätt” folk.

  2. bonsoir, vet inte var jag ska fråga detta på devote men tänkte att jag kan ju testa hos din blogg eftersom, ja, du typ styr devote hähä. hur lägger man in gif filer, går det att göra det? au revoir

  3. Allvarligt talat nu, Michös. Jag förstår inte hur du/ni kan acceptera att Devote är såhär segt, upprepade gånger? Satte mig precis ner vid datorn för att stilla mitt lilla behov, ”surfade” in på första bästa devoteblogg men det fungerade – i vanlig ordning – inte. ”Nej, nu är det nog!” tänkte jag och beslöt mig för att skriva en kommentar (denna) i din blogg, med förhoppningar om att problemen (och andra diverse önskemål vi har om Devote) faktiskt ska tas tag i. Men, det gick ju inte att komma in på din blogg heller, hah. Här kommer den i alla fall, till slut. (Verifieringsordet är ”Lyckas”, hoppas att ni gör det snart IGEN. Man tröttnar)

    1. Svar till josefine:
      Ja snälla Micki, fråga henne om solglasögonen, söta snälla rara….

  4. Jag brukar ”bara” läsa din blogg och aldrig kommentera men idag tänkte jag göra ett undantag. Jag är nog inte riktigt din målgrupp tvåbarnsmamma som jag är men jag har totalt snöat in på glamourama. Har nu sett alla avsnitt som går att se och väntar otåligt på nästa. Jag tycker att du verkar vara en väldigt kompetent tjej som vet vad hon vill. Du är fantastiskt vacker och du har tre underbara tjejkompisar som skulle gå igenom eld för dig. (Tre som jag har sett i programmet) Fortsätt att vara som du är. Du är jättebra.
    Puss på dig såhär på morgonkvisten och hoppas att du får en helt underbar dag.

  5. Grym blogg du har Mickan! Har aldrig läst kommentarerna innan, men gud va mycket skit folk skriver, keep up the good work Forni! & en fråga från lilla mig, Fia har ingen blogg eller?

  6. Alltså.. Jag vet inte hur jag hamnade här och jag har ingen aning om vem du är.. Något som slår mig är bara hur jävla bitchiga en hel hög av kommentarerna är.. Gör en bättre blogg själv då? Lyckas bättre själv i livet? Alla försöker vi väl så gott vi kan, varför skall vissa sura jävlar göra allt för att försöka dra ner andra i sin sura geggpöl? Plaska runt i era surpölar själva istället och låt hellre bli än att skriva något neggo-inlägg i någons gästbok. Vad jag vet är det ingen som tvingar vare sig mig eller er att läsa denna blogg, låt bli då om det inte passar! Som sagt, jag har ingen aning om vem du är och jag råkade av en slump in på just det här blogginlägget så jag har ingen som helst aning om hur din blogg ser ut eller sett ut. Jag säger bara: Skit i idioterna! 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi