wednesday.

God morgon mina hjärtan,

Det doftar så gott utomhus på morgonen denna årstid. Det doftar Italien. Människor äter frukost på caféernas uteserveringar, dricker italienskt kaffe och äter en crossiant. Tar en omväg till jobbet eller promenerar en extra bit för att kunna ta några extra andetag av sommaren. Det är såhär livet ska vara. Det är nu vi svenskar blommar ut som mest. Det är nu vi verkligen lever. Ta vara på det.

Annars har jag en mycket spännande dag framför mig. Tre (förhoppningsvis) mycket trevliga möten på rad och sen ska jag äta tårta och fira min älskade Agnes som fyller år idag.

  1. bor i nya zeeland för tillfället och det är denna årstiden som man saknar sverige som mest. hur glada alla blir av solen och av att det mörka är borta är en sådan sak som jag uppskattar så himla mycket med sverige. och ja, efter 8månader i NZ, 10månader i USA och några år hemma så läser jag fortfarande din blogg 🙂

    fortsätt fortsätt fortsätt (please)

  2. Forni Forni Forni!
    Vad skulle bloggvärlden vara utan dig? Helt tagen efter sett dig och Petra i Glamourama.
    Sjukt skön stil har du!

    Jag har startat en ny blogg, där jag inspirerar mina bloggläsare. Allt från sjyssta Streetstyle-pics till sköna lägenhetsbilder & skönhetstips.

    Vill också bjuda mina nya bloggläsare på något extra. Jag vill nämligen interljuva storbloggare, så som dig.
    Frågor som ”I din väska” osv.

    Vad säger du? Om du är intresserad hör jättegärna av dig till inspstuff@live.com!

    Hoppas du gillar min blogg! 🙂

  3. är det sant att du gjorde slut med Cimon över telefon? han sa så i killpanelen i VeckorRevyn. Shit, du sjönk totalt i mina ögon nu.

  4. Fan vad roligt, jag är också halvitalienska och den exakta tanken slog mig för en vecka sedan! Det luktar Italien, det är någonting i luften och i känslan, hur kan man inte älska det? Helt underbart.

  5. usch vilken fantastiskt fin kvinna du är. så otroligt sexig, jag gillar det du gör 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi