Glamourama avsnitt 18

Jag var fan dödssjuk i Riga, men shit vad roligt tjejerna verkade ha (vilket jag iof förstod redan där och då). Dock vet jag inte riktigt om killen i Reebok-tröja var min kopp te haha.

F.ö – det är nästan sjukt hur många fel jag hittar hos mig själv när jag ser på glammis… Vilket jag bara tycker är bra, kanske blir jag lite mer medveten om vem jag är och vem jag vill vara.

  1. Men tänk så sjukt många rätt du har också.. glöm inte dom! Dessa gör dig också till den du är. Och den du är har tagit dig dit du är nu. Kram

  2. Michaela, nej det finns inte ett enda fel hos dig i något utav avsnitten! Du verkar vara en sådan himla fin tjej. Helt underbar!

  3. Fel? hur menar du då? utveckla… hade vart intressant!
    Jag tycker du är kickass. Du är rak, frammåt, mogen för din ålder, låter inte nån trampa på dig but yet varm och ”bubbly”, perfekta kombon! 😉

  4. Michaela jag tycker att du verkar vara en helt underbar person utifrån det jag har sett i glamourama! så tänk inte så;)

  5. tänker på att du är lite kort och avvisande mot Petra ibland.. är också så mot en del vänner (omedvetet) som man känner väldigt väldigt väl och tar lite för givet…

  6. ja, jag tycker att du verkar mer osympatisk i glamorama än vad jag upplever dig vara på bloggen. kanske är det som det vinklas i programmet, men just det där att du inte ger allt till dina vänner. ibland är man så fokuserad på sig själv att man glömmer att ge positiv energi till sina vänner, jag känner igen mig! annars håller jag absolut med alla de positiva kommentarer du fått. du är speciell och väldigt härlig! jag älskar att följa din blogg!

  7. ja, jag tycker att du verkar mer osympatisk i glamorama än vad jag upplever dig vara på bloggen. kanske är det som det vinklas i programmet, men just det där att du inte ger allt till dina vänner. ibland är man så fokuserad på sig själv att man glömmer att ge positiv energi till sina vänner, jag känner igen mig! annars håller jag absolut med alla de positiva kommentarer du fått. du är speciell och väldigt härlig! jag älskar att följa din blogg!

  8. Jag tycker du verkar hur härlig som helst!! Förstår inte vad som skulle va fel, du är en sån snäll och omtänksam tjej! 🙂 Himla härlig verkar du 🙂

  9. tänkte också på det där med petra, att du är lite kort och så mot henne,att ibland nästan vet man att det hon säger blir lite ”dissat” av er. men så är nog nästan alla ibland särskilt mot våra bästa vänner, man tänker inte att dom tar illa upp vilket dom kanske inte gör men det låter hårt när andra hör det. (jag är också så) men brukar försöka jobba på det. Det kan uppfattas lite bitchigt fast man inte alls menar det så.
    kram på dig!

  10. Måste bara säga att jag total älskar Glamorama!! Helt sjuk va jag längtar varje gång avsnittet tar slut tills nästa ska komma. Plus att din blogg verkligen är inspirerande. Du måste börja uppdatera oftare nu när Glamorama snart tar slut. Kram!!

  11. Hej Michaela. Jag började igår att titta på Glamourama och jag är redan på avsnitt 13. Jag blev superglad(haha) när jag såg andra/tredje avsnittet när du fick jobb som chefredaktör på devote. (Stolt eftersom jag bloggar där) Iaf, nu är det min nya favvoserie och jag älskar den. Kan inte ni fortsätta göra det? Hihi, ni är sjukt coola bloggare. Trots allt visste jag inte att programmet handlade om bloggare när jag först startade det. Men du,Petra och Anna är typ några av mina (blogg)förebilder. ÅÅ FORTSÄTT MED DET NI GÖR, NI ÄR GRYYYYMMA! kram! :)/www.Alollo.devote.se

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi