Michaela och Dashas femte blogpod – Do’s and Dont’s i kärlek

Idag finns min och Dashas femte podcast ute. Vi pratar om misstag och fullträffar när det kommer till ragg, dejter, relationer… ni vet. När en kille bjuder på frysrätt en fredagsmiddag och hur en fullpoängs-dejt går till. Jag berättar om när jag försökte göra en kille svartsjuk för att få uppmärksamhet och Dasha drar en rolig historia om ägg-kastning. Missa inte!

Här finns podcasten

Kommentarer till detta inlägg

 1. Hej fina du. Jag har en fråga, snälla ta inte illa upp…jag är bara oskyldigt nyfiken. Men jag undrar över en grej: hur har du råd med din livsstil? Jag antar att du har basutgifter: hyra, räkningar osv. Men sen märker man via din blog, att du äter ute flera ggr i veckan (frukost, lunch, middag), sen är det drinkar ovanpå det, sen är det dyra kläder och fina saker till hemmet :) Hur har du råd? Det är ju ändå ganska dyrt.

  Som sagt, absolut inte illa menat…utan bara en nyfiken fågel.

  Kram på dig…och vad fin du är i bilden :)

  1. Svar till Anna:
   Hej Anna!

   Man får fråga :)

   Jag jobbar som vice vd för en av Sveriges största bloggportaler. Hade jag varit en man hade min livsstil troligtvis inte ifrågasatts men eftersom jag är kvinna gör den det. Svaret på din fråga är enkel – jag har råd för att jag har ett jobb som är välbetalt, men absolut inte överbetalt. Jag får lön för det jag presterar och den lönen gör att jag har råd att leva en trevlig livsstil. Vill poängtera att jag även sparar så du inte tror att jag bara slösar bort allt ;-)

   Kram!

 2. Hej hej!
  Måste ju börja med att säga vad sjukt snyggt du är på bilden!
  Sen för det andra så gick jag och lyssnade på poden på väg till jobbet imorse och skrattade högt för mig själv. Folk måste ju trott jag var lite lätt efterbliven med tanke på att jag gick helt själv och skrattade högt. Ni gör ett grymt jobb och ser redan fram emot nästa vecka! Kör hårt! :)

 3. ÅÅ bara älskar era pods :) har alltid varit en träningstjej men tappat lusten lite på senaste, men när när jag upptäckt eran pod så ser jag fram emot gymmet som bara den eftersom jag lyssnar på dig och Dasha när jag står på crosstrainen :D
  Så tack tjejer, ni e grymma :P

 4. Alltså… Ni är så jävla bra!!? :)
  Har lyssnat på alla era pods nu de 5 senaste dagarna
  -perfekt att lyssna på under PW.
  GOOOOOGOGOGOGOGO!

 5. Hej michaela!
  Mitt hjärta är just nu väldigt ledsamt. Jag har idag brytit upp med killen som jag varit tillsammans med i 5 år. Vi blev tillsammans när jag fyllt 17 och nu ska jag snart alltså fylla 22. Vårt förhållande har väl inte alltid varit superbra, men vissa stunder har verkligen varit fina. I höstas åkte jag till Utomlands för utlandstudier och fyfan vad jag växte som person och verkligen hittade mig själv, vilket var bra för jag oftast kände mig så borttappad i vårt förhållande..
  Problemet är att sen jag kom tillbaka i januari har mitt \”nya\” jag inte känt sig som en del av förhållandet och jag har känt mig så jäkla instängd i en värld där jag bara ville ut!! Jag sa till min kille och var riktigt ärlig om att jag är förvirrad och inte riktigt vet om jag vill vara tillsammans med honom längre. Vi har haft lite distans förhållande i typ 3 år för jag pluggar i wn annnan stad men är ofta hemma och föyttar hem nästa vecka igen. Men idag ringer han mig och pressar mig verkligen till att säga vad jag känner, över telefon villet jag verkligwn inte ville men jag tänkte om jag förklarar fint så kanske han föestår bättre.
  Det hela slutar med att jag berättar att jag nog vill göra slut men att jag vill träffa honom när jag kommer hem så vi kan prata om det face to face (ett förhållande på 5 år ska inte avslutas genom telefon). Men han blir asföebannad och säger att han aldrig vill se mig mer, att jag inte ska kolla åt hans håll och han kommer absolut inte kolla åt mitt, men det värsta är att han säger att jag är DÖD för hobom fom nu.
  jag blir ba så ledsen för han gav mig inte ens en chans till att förklara mig och få ett \”fint\” avslut på det. Jag förstår att jag sårar honom och att det är mitt fel men jag sårar mig själv om jag är i ett förhållande där jag inte är lycklig.
  Vet inte vart jag ville komma med det här, kanske bara skriva av mig lite, tack för du ger mig den chansen! Din blogg är underbar och så är du med! (Såg att du kännt dig ful, men det är du absolut inte, du är vacker inifrån och ut, den bästa skönheten) :)

 6. Jag vill bara säga att det bästa med hela veckan är inte längre bara fredag o helgen. Det är även varje onsdag då jag får höra er prata om kärlek i alla dess former! Blir så lycklig av att höra er prata om allt! Snälla, sluta aldrig! Ni är bäst o underbara. Tack för poden!

 7. Alltså. Kommer hem sent, har haft en rätt så jobbig kväll. Lyssnar på eran pod och kvällen blir helt plötsligt mycket bättre. Tack. Och tack för att ni är så personliga.

  Ps. Jobbigt läge det där med pyttipannan. Ds.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>