Snälla säg att du är mest min.

Jag har plockat fram ”Om att älska” och läst under de här novemberkvällarna som har varit så mörka och fyllda av regn.

Herregud vad mycket känslor det finns i den här boken alltså.

Boken finns att köpa för 128 kronor här.

  1. Önskar mig den i julklapp av min familj, den står högst upp på min önskelista! Mamma stod som ett frågetecken när jag sa att jag önskade mig ”Om att älska” av Michaela Forni, inte trodde hon att dagen då hennes dotter växte upp och började önska sig en bok och inredningssaker skulle komma än 🙂
    Du är fantatastisk, PUSS!

  2. Jag älskar böcker som har mycket känslor då jag blir väldigt påverkad av det. Du har verkligen skrivit en jättebra bok.
    Med vänlig hälsning Anette Starby

  3. ÅH, ”mest min-texten” träffade verkligen hjärtat ikväll, precis precis så känns det. Tack för du sätter ord på känslor och påminner om att man faktiskt inte är ensam om att känna på ett visst sätt ibland! Kram

  4. Finaste boken skriven av finaste tjejen!! Har gråtit mycket till den boken, den går rakt in i hjärtat♥
    Du är underbar Michaela ! Kram

  5. ÅH, ”mest min-texten” träffade verkligen hjärtat ikväll, precis precis så känns det. Tack för du sätter ord på känslor och påminner om att man faktiskt inte är ensam om att känna på ett visst sätt ibland! Kram

  6. Jag blev så glad när jag hittade din bok inne på Bokia! Det bästa bokköpet någonsin 🙂 ”Att våga” är min absoluta favorit, du prickar så himla rätt med hur det faktiskt känns! Allt du gör är så himla välgjort och bra. Kämpa på!

  7. Så många gånger som den boken satt ord på mina känslor. Som den har vart med mig på bussresor, i handväskan, på café, i handen när jag sover och i soffan med en kopp te. Men senaste veckan har den vart med mig särskilt mycket, tårar har gjort sidorna knöliga och sidorna har blivit vikta. Ett brustet hjärta och boken är min bibel jag tar till när jag känner att jag inte orkar med att gråta, när jag vill ha något än han han han han i tankarna. Tack kära du. Du är så bra.

  8. Alltså detta är vääärldens bästa bok (tillsammans med din andra såklart)!! Så fort jag har en vän som är nere eller mår dåligt lånar jag ut dem båda två. Man vet ju hur otroligt mycket dem har hjälpt en själv. Tack finaste Michaela för att du skrivit två så fantastiska böcker.

  9. Hej Michaela!
    Jag fick hem din bok redan i måndags men vågade inte läsa den förrän inatt. Kanske för att jag visste att jag skulle gråta och det var det jag gjorde. Dina texter är så fina, vare sig dom handlar om lycklig kärlek eller olycklig kärlek. Sen finns det dom där texterna som bara skär rakt in i hjärtat på en. Två texter stack ut extra mycket. ”Vad gör man?” och ”Livrädd”. Båda fick mig att gråta. Sen kom även den där panikattacken du ibland skriver om, den där som får en att vilja spy, den som får en att känna att man inte orkar mer. Som du skriver, psykisk och fysisk smärta är lika varandra. Själv tycker jag att den psykiska smärtan är värst, för trots att det på något sätt på en att känna sig levande så gör den så ont för man vet aldrig heller när den försvinner.
    Tack för att du skriver så fina texter och publicerar dom. Jag tror alla tjejer i världen kan relatera till minst en av dina texter och för en stund känna att dom inte är ensamma att känna det dom känner ♥.

  10. Åh jag slarvade bort den på en strand i Australien innan jag hade läst färdigt den 🙁 så himla dålig timing då mitt ex kom till Sydney och rörde upp massa känslor, behöver dina ord…..

  11. Hej! ”Att våga”-texten är omarbetad från en annan text du la upp för många år sedan, har du kvar originalet? Kommer ihåg att jag läste upp den texten i skolan för många år sedan och tyckte verkligen den var så bra, hade varit kul att ta del av den igen! Kram

  12. ”Oktober känns så kallt. Jag kanske borde köpa nya vantar.
    Fan vad fin du är, när du står där med händerna i fickorna på stentrappan utanför. Men just det, fan. Jag får ju inte tänka så.
    Sluta lek med mina fingrar, rör mig inte, säg inte ett ord, se mig inte, håll inte om mig älskling. Jag kan inte få dig.
    Ring mig, kyss mig, dra dina fingrar längs med min ryggrad, se på mig, välj mig. Idiot du kan inte få honom.
    Mina händer luktar cigarett. Jag har rökt för många ikväll.
    Mitt blod är förgiftat av sprit, jag har druckit för mycket ikväll.
    Mina klackskor är på tok för höga. Skitsamma jag går i strumplästen hem.”

    En dum text om obesvarad kärlek skriven av lilla jag. Ville egentligen bara säga att sättet du skriver på är så vackert, beundrar stort!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi