Ikea for Valentines

Mitt gråtiga hjärta klarar inte av sådana här fina kärlekspar. Herregud, se det här lilla klippet och njut av tre minuters kärlek <3

  1. Så himla fint och underbart klipp att jag fick gåshud! Precis så önskar jag att jag och min pojkvän har det om sisådär 50, 60 år. Att man levt ett helt liv ihop, med med- och motgångar och ändå uppskattar varandra så fruktansvärt mycket. Är inte det livet så vet jag inte vad som är <3

  2. okej kom precis hem från en utekväll och kollade på detta. Känner mig så olycklig men ändå så lycklig över detta <3

    1. De kanske inte hittade något homosexuellt par som ville ställa upp när de var på ikea för att filma? Allt behöver inte vara diskriminering… fin film oavsett. Kärlek är ju kärlek..

  3. Herre, jag rös i hela kroppen och blev tårögd! Det äldsta paret var ju helt fantastiska (för att nämna några av alla raringar <3)

  4. Men herregud, du får inte länka sådana här klipp för jag förstår ju sminket. Med vänliga hälsningningar, tjejen som blir rörd för minsta lilla.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi