Lika som bär?

Kyliejenner

Jag fick det här mejlet i morse från en läsare och blev oerhört smickrad för hon är ju SKITSNYGG här, Kylie Jenner. Jag har fått höra flera gånger att jag är lik henne. Andra personer jag ofta får höra att jag är lik är: Kim Kardashian, Beyoncé och Prinsessan Viktoria. Inga dåliga namn haha… Jag vet inte om jag håller med, det här är ju några av världens snyggaste kvinnor, men blir väldigt glad varje gång någon nämner det!

När vi skulle äta lunch på Milles i lördags kom en kvinna springandes mot mig och halvskrek ”GUD vad lik du är Kim Kardashian, det är heeelt sjukt, så jävla snygg är du!!!” – bästa komplimangen ever, gjorde min lördag :)))

  1. Hej! Ville bara säga att du är en OTROLIG inspirationskälla, läser din blogg slaviskt och älskar ditt skrivande, ditt pepp och din ärlighet på bloggen + att du är väldigt vacker! ville bara säga det även om du inte läser detta! Hoppas du har en bra fredag:)

  2. Du är supersnygg!! OOCH du har alltid supersnygga skor!! Visa mer skor, saknar det! Du och dina fina skor 😀

  3. Tänker ofta på att du är jättelik kronprinsessan Victoria! Både utseendemässigt då ni har samma fina drag, men även till personligheten eftersom ni båda är otroligt drivna, vettiga och inspirerande kvinnor!

  4. En sådan kommentar borde inte göra ens dag. Vadhänder om någon säger något elakt liksom? Lär er älska er själva och inte bli så påverkade av vad andra tycker!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi