NEW SHOES

26786-c0c9e931cb034b4c91c6d36e816fb8fa

Jag har varit sugen på att shoppa nya sommarklackar senaste tiden men har faktiskt väldigt svårt att hitta modeller som jag gillar. När jag är utomlands i värmen varvar jag typ två par klackskor och skulle gärna komplettera den garderoben. Men så hittade jag de här från Jennie-Ellen och blev KÄR. Rosa med fluff??? Ja tack. Nu är de på väg hem till mig – längtar!

      1. Haha Gud vad kul!!! Var min första tanke också. Supersöta!!!

        Michaela, jag är jättedålig på att addera färg när det gäller kläder.. Har nästan bara svart, vitt, grått och beige. Men om man, som du nu, bryter av med skor i skör rosa. Vad kan man matcha med? Kramis :)))

  1. Men jag dör, vad fina!! Har letat efter skor som dessa så länge, nu får jag åka hem till Sverige för att köpa ett par 🙂 Haha.

  2. Åhhh!! Spanat in dem ett tag, men vågar inte riktigt köpa dem? Men blev riktigt sugen nu. Tänker på Carrie men även på Cher i Clueless? Så grymma! Du kommer va så fab i dem!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi