Middag på Kommendören och En man som heter Ove

     

 

Igår var vi på Kommendören och åt middag, vi började med varsin Whiskey Sour tillsammans med en liten hummertaco och en short rib slider m jalapeno. Sen blev det varsitt glas rött vin och så åt D en gris med ägg och tryffel, för mig blev det friterad tonfisk med mangosallad och nötter, verkligen fyra riktigt bra rätter och stående favoriter hos oss (men tonfisken var det premiär för!).

Efter middagen gick vi ner till China Teatern för att se En man som heter Ove av Johan Rheborg. En och en halv timme fylld av tårar och skratt. En stor eloge till människor som Rheborg, som hanterar en enmans-show på ett sådant otroligt sätt. Hatten av verkligen.

Eftersom jag läst boken också och visste handlingen redan vid början var det inte lätt att inte gråta mig igenom hela showen, men lyckades hålla mig (nåja) till att bara gråta en fyra gånger ungefär.

Jag har verkligen nära till tårar haha.

Otroligt bra föreställning som jag rekommenderar till er alla! 

  1. Vad du är fin Mikaela!! Skulle så gärna vilja veta vad du använder för makeup:) framförallt på läpparna, så fina!

    Ha en trevlig helg, Kram

  2. Hej Michaela!
    Påtal om restauranger, så litar jag mycket på din smak, så jag undrar bara om du besökt Proviant? Och vad du tyckte om den restaurangen isånnafall? Jag och min kille tänkte besöka den inom kort 🙂

  3. Åh var också och såg En man som heter Ove igår, den var verkligen helt fantastisk!! Kan säga att du inte var ensam om att gråta halva föreställningen haha!

  4. Har länge undrat vad du använder för brunpuder/rouge? Tycker du kan markera ganska mycket på kinderna utan att det ser för mycket ut! Skulle veeeerkligen uppskatta ett svar. Ha en underbar helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi