Recension: Swiss Skin Renewal

IMG_6575

IMG_6579

IMG_6581

Nu har jag under några veckors tid testat Swiss Skin Renewal, en hudroller med tillhörande kräm för att ta bort ytliga ärr och förbättra huden.

Efter att jag hade testat Skin Renewal i sju dagar och sedan vilat i sju dagar skickade jag följande mejl till Fredrik, som jobbar på Swiss Clinic:

”Hej hej

Här kommer jag med något jävligt positivt: Jag upplever verkligen att Swiss skinroller funkar!

Inte för att vara sån, men det är inte så ofta som en skönhetsprodukt verkligen verkar på just ens egen hud. Det är ju så individuellt det där. Men huden har stramats åt och jag märker att mina ärr på höger kind har bleknat något (det har i stort sett ingen produkt lyckats med hittills).”

Efter att jag vilat i sju dagar körde jag i fem dagar till med Skinrollern + gel, och sedan vilade jag i ytterligare fem dagar. Igår kväll började jag min tredje vända med Swiss Skin Renewal (jag tänkte använda den i fem dagar och sedan vila i fem dagar, igen).

Det är verkligen fantastiskt att den har verkat på mina ytliga ärr. De har liksom bleknat bort till kanske 40-50% vilket är helt fantastiskt om ni frågar mig. I förra helgen var första gången på länge som jag var bekväm i att gå osminkad. Och då var jag ändå på Ibiza med 160 bloggerskor (jag var osminkad hela lördagen när vi reste hem).

IMG_6584

IMG_6582

IMG_6590

Skulle ni vilja att jag recenserar den om ytterligare några veckor ifall att den lyckats ta bort ännu mer?

Shit hörni, vad roligt det är att testa produkter som verkligen fungerar. Jag förstår att den vann ”Årets Innovation” på Skönhetsgalan för en månad sen.

Swiss Skin Renewal-setet kostar 960 kronor och finns att köpa här (jag har 0,2 mm-roller).

  1. Du är verkligen super fin låt inte dina ärr påverka dig att gå utan smink. Jag åkte på perioral dermatits och krigat i snart 5 månader att få bort det de är fortfarande kvar lite och ärren går inte bort jag gick inte ut på 2,5 månad för självförtroende var verkligen på botten då jag aldrig har haft problem med min hyn. Jag är 21 år och insåg att jag inte kan gömma mig längre kan inte ställa in alla möten och middagar med vänner pga detta så nu även fast det tar emot så har jag slutat och bry mig var till och med ut på krogen härom dan. Älskar din blogg!! Ville bara dela med mig och berätta att du inte är ensam ♥

  2. Åh vad hoppfull jag blir! Har fortf lite acne och är orolig för ärren i framtiden, toppen att du recenserar denna (och att den fungerar) Blir glad av att se nya lgh i bakgrunden också *blink* *blink*

    1. Hey! Ja men det är faktiskt riktigt kul när det funkar på något som är så svårt att få bort som ytliga ärr. Hittills har jag förutom Swiss Skin Renewal bara hittat en annan produkt som motverkar dålig hy och det är Mene&Moy’s dag och nattkrämer (som jag använder mellan varven jag kör med Swiss). Puss!

  3. Hej Michaela!

    En fråga gällande resultaten av denhär produkten: Fungerade den även på gropar i huden efter akne/gropar av stora porer, eller var det främst på färgen du upplevde en skillnad? Tack på förhand för svar!

    Älskar din blogg förövrigt, går alltid in och läser den när jag känner att jag behöver en harmonisk minut i vardagen 😀

    Njut ordentligt av slutet på våren och försommaren så småningom!

    Mvh K

  4. Jag vill gärna att du kommenterar vidare resultat! Tänkte precis gå in och fråga om en recension och nu fanns det en uppe! Sammanträffande! Blir så sugen på att köpa en själv nu när du faktiskt ser resultat! Och inte att förglömma, hur snygg är du inte? J*a pangbrud!

  5. Verkar lite som dermapen! Kanske inte lika effektivt (hoppas jag iaf…) men med tanke på att jag betalar 5000+ per gång och gör det varannan månad hade min studentkassan nog blivit glad av att testa detta istället… Återkom gärna med resultat!

  6. Jag vill gärna att du recenserar om några dagar/veckor igen MEN gärna med före och efter bilder! Det är ju svårt att veta VAD det är som funkat och hur mycket om man bara ser en fin och vacker bild på dig. För jag ser bara ett vackert ansikte utan brister. Själv har jag acne ärr som förstör mitt ansikte och jag kan inte ens gå utan smink framför min egna make utan att skämmas. Så jag vill gärna prova den där produkten men om jag kan se att det gav en lite, minsta lilla effekt och hur. 🙂

  7. Vad roligt att den funkar så bra att resultatet märks. Jag vill jättegärna att du återkommer efter några behandlingar till 😀

  8. ja recensera gärna igen om några veckor! har det hjälpt något mot ev. porer? jag har stora porer och smink hamnar alltid i porerna trots att jag använder primer – något som jag tycker är jobbigt! tack för en grym blogg

  9. Gud vad roligt att höra! Har själv klickat hem en hudroller och hoppades på bästa resultat för mina acneärr. Nu blev jag hoppfull! Ha en trevlig dag 🙂

  10. Härligt att den funkar. Hade gärna sett en till recension om ett par veckor, kanske någon ”för och efter” bild också om du har det! Har själv funderat på att klicka hem en skin roller då jag har ärr från dålig hy..

  11. Hej!

    Jag har exakt same (fast 0.5) roller hemma och anvant den i nagra veckor nu. Jag ar extremt nojd med resultatet! Min hud blir ganska kanslig och borjar nasta klia efter att jag ”rullat” men det gar snabbt over. Nar jag vaknar sa har huden en super harlig lyster!
    Jag har forresten combination skin (far latt finnar ocksa).

    Puss!

  12. Hej! Vad kul att du fick bra resultat 😀
    Vet du om man måste använda Swiss serumet eller om man kan använda en annan?
    Väldigt tackans för svar 🙂

  13. Det finns inget bättre en att använda till skinrollning äkta ekologisk arganolja. Kolla här vad den innehåller:rik på essentiella fettsyror, vitamin A-C-E-F, Omega 3-6-9 och antioxidanter. Kopierade från deras hemsida. Jag använder när jag rollar mig. http://www.skinroller.nu

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi