We love brows – Min favoritlook

Welovebrows

IMG_1230

IMG_1242

Brow Artist Plumper är en ögonbrynsmascara i transparent eller brun färg beroende på vilken du föredrar (jag själv varierar beroende på humör). Den fixerar ögonbrynen och gör dem lätta att styla.

Den här looken har jag skapat för att få till de buskiga ögonbrynen. Buskiga ögonbryn är en trend som kommer och går, men i år är trenden stor vilket vi kan se på de flesta modevisningar för vårsäsongen.

Här har jag använt Brow Artist Plumper i mörkbrun för att verkligen förstärka och förstora brynen. Personligen är det här mitt favoritsätt att styla mina ögonbryn på. Det du gör för att få till den ”vilda” känslan i dina bryn är att du borstar dem uppåt istället för medhårs. På så sätt får dina bryn en helt annan stil och du kan med några enkla drag göra stor skillnad i din makeup.

Till ett par vilda bryn tycker jag att det passar utmärkt med ett lika vilt hår. Mitt hår fönar jag bakåt när jag har duschat (efter att jag har applicerat anti-friss i håret). Efter fön plattar jag hela håret och sedan tar jag en kam och drar bak luggen. Längst fram vid pannan sprayar jag sedan torrschampo för att få upp volymen och så hårspray på det.

Till de buskiga brynen klär jag mig gärna i en lite finare eller sötare look – skira klänningar eller enklare blusar.

Ett tips när du ska tänka på styling mellan hår, ansikte och kläder är att hitta balans. Det kan tyckas knepigt att våga satsa på vissa sminkningar för att de kan bli för mycket eller för lite, men med rätt balans mellan din outfit och frisyr kan du sminka dig hur som helst. En perfekt balans är till exempel den jag visade ovan – buskiga bryn med stort hår, som sedan bryts av med en skir, vit klänning och feminina klackar.


Har ni spanat in We love brows än? Gör det! Den är en sajt med grymma tips från några av Sveriges stilsäkraste tjejer. Olika looks presenteras och förslag på hur man leker med ögonbrynen (och vikten som ögonbrynen har för helhetsintrycket). Jag har till exempel delat med mig av mina tre favoritlooks och pratar om vilken roll ögonbrynen har i dem.

Min absoluta favorit är bold som jag berättar om här ovan. Jag har även pratat om lite mer eleganta bryn som passar sig till fest, samt hur jag gör en dag när jag vill vara naturligt snygg. Ni kan se alla mina tre looks, och läsa om de andra tjejernas tips, här!

We love brows är ett samarbete med L’Oréal Paris

  1. Fina Michaela! Om jag inte minns helt fel så skrev du för ett tag sedan att du igen började få så dålig hy? Men nu ser den så fin ut! Vad har du för hudvårdsrutin? Och vad anväder du för produnter? Jag har nu samma problem och vet inte riktigt vart jag ska börja. Har du några tips? Kram!

  2. Hej Michaela,

    när man läser din blogg ser uppfattar man dig nog som en social tjej med mycket vänner. Jag undrar om du har några tips på hur man skaffar ” nya” vänner om många av ens gamla antingen försvunnit eller att du ” lämnat dem”. Tycker det är svårt att skapa relationer över 22, och vet inte riktigt hur jag ska visa på ett ” icke-stalkigt” sätt att jag gärna vill umgås mer.. har du några tips? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi