Brunch på Clarion Sign, blommor i håret och ananas i sängen.

IMG_6878

I fredags när jag kom hem från Finland stod den här tv:n i vardagsrummet. Det är den största tv:n jag sett? Killar alltså…

IMG_6882

Till middag åt vi en pasta med tryffel och svamp, tittade på Let’s Dance och drack varsitt glas rött. Jag var helt slut efter veckan så somnade nog vid nio.

IMG_6887

I lördags gjorde vi oss i ordning och promenerade bort till Clarion Sign för att äta brunch!

IMG_6886

En mycket bra buffé, trevlig personal och precis den maten man vill ha på brunch. Här är min varma tallrik (åt en kall tallrik plus en tallrik med efterrätter också :))).

IMG_6891

Varför ser efterrätter alltid så hiiiimla goda ut? Inte konstigt att man dras till det.

IMG_6892

Förutom pannkakor med sirap åt jag även minibrownie, karamelliserade popcorn, lösgodis, fruktsallad, vaniljbulle och chocolate chip cookie. Omg.

Kunde inte gå därifrån pga matkoman sen.

IMG_6899

På kvällen gjorde vi oss i ordning för att gå på födelsedagsfest med Pride-tema!

IMG_6896

Jag hade på mig klänning från Nelly, jacka från Dry Lake, blomkrans från Glitter, gamla örhängen och skor med rosa fluff från Jennie Ellen.

IMG_6908

Vi gick upp till Amanda och Shoan på en fördrink först. Vad tjusig man känner sig i blomkrans btw!

IMG_6923

Sen kom vi till festen där alla verkligen hade gått all in. Riktigt roligt när folk gör det. Här är ett uppträdande som födelsedagsbarnen + toastmaster bjöd på.

IMG_6930

Sen var det middag, tal, dans och prideuppträdanden. Så kul!

IMG_6936

Såhär såg födelsedagsbarnen ut när någon höll ett lite pinsamt tal, hehe.

Sen dansade vi till tre på natten!

IMG_6948

I söndags åt jag frukost med DanniKarla Café, sen åkte jag och D hem till hans föräldrar på middag och när vi kom hem kollade vi på film och åt ananas i sängen. Söndagar med min pojkvän är <333!!!

  1. Åh vilken underbar helg med så mycket gott och skoj. Vad fin du var på festen med alla dessa färger och blommor 😀

  2. så jävla vacker, orkar knappt med dig ;)) (skämt). Men får nästan ångest av brunchen alltså för det är så mycket att välja på! haha får beslutsångest! kram

  3. Jag jobbar på det där kontoret som har lokalen där festen ägde rum. Var ganska stökigt i vårt lilla kontorsrum igår på måndagen om man säger så… 😉

    1. Haha det kan jag verkligen förstå! 170 utklädda människor och typ en miljon flaskor sprit… galet. Puss!

  4. Michaela, kan du svara på denna fråga så fort du kan?? Jag ska ha studentbal på söndag och jag vill jättegärna veta vart du har köpt din lilla fluffiga rosa väska??

      1. Jaha okej haha! Trodde den där rosa lilla fluffiga saken var en väska. Tack för svaret iallfall 🙂 Kram

  5. Hej Michaela! Vill bara säga att jag tycker att det är SÅ roligt att läsa om din helg i bilder. Det är så få som gör sådana inlägg idag– många av bloggarna har nästan helt övergått till att vara ”livsstils- eller modemagasin”. Kul det också, men jag inspireras nästan mer av inlägg som rör människors vardag, där man kan ”snappa upp” tips på ställen att besöka, mat att laga, sätt att umgås på etc. Ville bara framföra det! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi