Skitsnack

ORKAR INTE med dålig energi och dåliga saker.

Min dag började med yoga och så den här känslan, kanske den bästa känslan: Du är bra Michaela. Du är bra precis som du är och du är älskad, både av dig själv och de du älskar så högt och mycket.

Yogade fram så jävla bra energi och promenerade sedan till jobbet leendes mot solen. Skönt med en bra dag efter ett par mindre bra dagar.

Hela förmiddagen hängde jag med Margaux i soffan och snackade skit varvat med jobb, så jävla mysigt var det.

Sen kom en shitstorm med dålig grej på dålig grej. Nu sitter jag sist kvar på kontoret med magkramp från lunchen (tror nästan jag åt något dåligt :(?) och orkar inte riktigt gå hem till en lägenhet som målas om och är invaderad av hantverkare.

Drömde dessutom världens sjukaste dröm som gjorde att jag varit livrädd hela dagen hehe…

Nä, varje dag kan verkligen inte vara de bästa. Ibland har man flow och ibland vill sig bara inte livet. Tur att allt kommer och går. Det kommer ju trots allt en ny dag med nya möjligheter redan imorgon.

Juste, saknar mamma galet mycket också… speciellt efter att jag skrev inlägget nedan <333

Hur mår ni?

tumblr_lkcsgpXunU1qblymvo1_400_large

  1. Just idag mår jag ganska bra, jag skickade in mitt examensarbete idag så nu är det egentligen bara lite finlir kvar innan jag äntligen är klar med min utbildning. WIHO! Känns SÅ jävla skönt.

  2. Skickar en styrkekram!

    Boka in en mysig heldag eller weekend med din mamma. Bara ni! Sånt behövs.

  3. Försök fokusera på de bra stunderna du haft idag! Här är ett mycket bra citat:

    Every day may not be good, but there is something good in every day <3

  4. BLÄ när the flow vänder sådär. och då är det fucking svårt att vända tillbaka med kan jag tycka 🙁 KRAM! imorgon är ny dag!

  5. Usch för sådana dagar när en dålig grej händer efter en annan. Ta hand om dig och försök komma ihåg den där bra-känslan från morgonen. Det är en ny dag imorgon precis som du skrev! Kram <3

    Jag mår faktiskt rätt så bra, jag har en så härlig vardagskänsla trots att jag känt mig lite ångestig och småförkyld de senaste dagarna. Livet är rätt härligt en del dagar ändå, trots att inte alla omständigheter är toppen! 🙂

  6. Har stor tenta på fredag och har galet mycket nervositet och ångest. Kuggade min senaste tenta så vill så gärna sätta denna. Så en stor klump i magen samtidigt som jag vet att man bara kan göra sitt bästa.

    Hoppas du får en bättre dag imorgon forni!! Du är bäst! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi