En fredag i Rapallo

     

      
    

Vi kom fram till Rapallo igår eftermiddag. Rapallo är en av städerna som ligger längst med Portofino Coast. Började givetvis resan med ett glas iskallt bubbel på hotellet. När vi kom fram möttes vi även av den trevliga nyheten att det är festival i Rapallo så vi bytte om på rummet och gick sedan ner för att ta en promenad i hamnen. Överallt var det människor som drack öl från små stånd, köpte ballonger, fyrverkeriet som blixtrade och musik som sprudlade. Så jäkla härligt att komma till en stad med festival just den kvällen! 

Till middag tog vi en restaurang på måfå men hade tur och prickade in en bra en. Carpaccio med generöst med tryffel som antipasti, pasta med skaldjur till primi samt en kalv med spenat, parmesan och tryffel som secondi. Mums.

På vägen hem köpte vi öl i plastglas och tittade på fyrverkerierna. En jävla drömkväll.

Kvällens outfit: klänning från Zara, liten clutch från Louis Vuitton

  1. aah första bilden; det där är typ bästa stunden på kvällen när man får ett glas kallt vin och vet att man har en så jäkla härlig kväll framför sig! <3

  2. Hej! Är i Rapallo nu och skulle så gärna vilja veta vad restaurangen heter! Älskar tryffel!:D Oerhört tacksam för svar<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi