San Fruttuoso, Portofino och Rapallo

     

      
      
      

I söndags hoppade vi på båten som går längst med Portofino Coast. Vi fick se Rapallo, Santa Margherita & Portofino från håll och det var nästan ännu vackrare än att promenera längst med byarna. 

Helvete, vad vacker den här platsen på jorden är.

Vårt slutmål för söndagens äventyr var San Fruttuoso som är världens minsta och vackraste plats, omöjlig att ta sig till om man inte har båt. Där badade och solade vi hela dagen och åt lunch på en av deras tre små restauranger. D ordnade det mest romantiska bordet på hela den lilla restaurangen med tjugo platser och så delade vi på en kanna bubbligt vitt vin och åt varsin pasta. På vägen tillbaka stannade vi i Portofino för en drink med min moster och hennes kille igen, innan vi åkte hem till hotellet. På kvällen gick vi till en restaurang nere vid hamnen i Rapallo, åt gott och var allmänt lyckliga. Avslutade med en glass och promenad hem.

Tack livet för denna dag! Nu är det tisdag och snart hoppar vi in i bilen för att dra till Rimini där hela min familj väntar. Åh.

Dagens outfit: klänning från Chiquelle. Kvällens outfit: shortsdress från Nelly

  1. Heeej Forni! Jag vill minnas att du har varit i Venedig och om det stämmer så har jag två frågor att ställa då jag ska tågluffa dit i sommar 😀

    1. Måste man bo på själva ön?
    2. Vad måste man göra när man är där?

    KRAM

  2. Alltså, dessa bilder är så vackra så jag får ont i magen. Har drömt om Portofino så länge, och nu känner jag att jag bara måste dit!

  3. Vad kul, jag var också i portofino och san fruttoso igår och bor i Santa Margherita. Så himla fint här! Idag åker vi vidare mot cinque Terre och sen en vingård i Toscana där vi ska bo ett par nätter. Livet! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi