Just nu:

   
  

 
Äter upp alla snacks jag hittar i skåpen, dricker upp vinet som är kvar från helgen (ni som tror att man dricker mycket för att man dricker ofta – jag och D brukar ta typ ett glas var ibland bara för det är gott, ofta tömmer vi inte en hel flaska utan nöjer oss med varsitt glas för att det är så gott bara 🙂 det är samma sak med sötsaker, en chokladkaka kan lätt ligga i en månad innan vi äter upp den. Jaja, sidospår hehe), packar och väljer klänningar med omsorg. Vi ska vara borta i 16 (!!!) dagar och man har ju bara begränsat utrymme i bagaget. Gud så svårt det är att planera packningen! 

Men imorgon åker vi och det känns sååå underbart. Vad gör ni ikväll? Puss!

  1. Åh så avundsjuk jag blir, ser så mysigt ut att packa inför en lång resa. Särskilt så fin och mysig som er nya lägenhet ser ut att vara. Ha en UNDERBAR resa! Kram

    1. Tack snälla! Ja att packa inför en resa man längtat efter är typ det bästa som finns 🙂 Puss!

  2. Åh vad mysigt. Jag tror förresten att Amanda Schulman sa i någon pod att de brukar köpa sådana småflaskor med vin, det räcker tydligen till typ två glas och är alltså perfekt till en vardag 🙂 Jag sitter förövrigt i soffan, har precis varit iväg och storhandlat till min kombinerade flytt- och 25-årsfest som jag ska ha på lördag, så sjukt peppad!

  3. Vad skönt att kunna spara en chokladkaka så länge.
    Jag slukar allt jag kommer åt utan begränsningar och har kommit fram till att jag verkligen är sockerberoende.
    Så jag slutade helt 1 mars, men ”provåt” lite choklad nu i sommar för att se hur kroppen skulle reagera och till min glädje tyckte jag faktiskt inte det var gott längre.
    Nu är det nolltolerans som gäller 🙂
    Ha en underbar semester!

  4. Ha en superfin resa! Jag älskar den där känslan precis innan man ska iväg och resa.. underbart! Jag sitter och dricker rosévin och äter skittles och färska blåbär efter middag med färsk fisk och räkor. Känner mig rätt nöjd 🙂

  5. Ikväll myser jag med min man och tänker tillbaka på dagens ultraljud vi gjort – första bebisen för oss båda och första barnbarnet på bägge sidor 🙂 vi gör stora planer för hur vi ska berätta för föräldrarna också <3

  6. Mysigt! Men svårt att välja kläder 🙂 jag håller på att packa inför en vecka på Rhodos med pojkvännen. Ska bli så härligt med riktig sommarvärme!

  7. SÅ underbart! att hoppa runt i lyan, dricka vin (<3) och bara planera kommande härliga dagar. mmh, bra feeling <3

  8. Ska också packa väskan ikväll, så peppad för semester!

    Vilken storlek har du på din LV-väska? Tycker den verkar vara perfekt i storlek! Funderar på att köpa en likadan. Har en annan LV-väska som efter nio år fortfarande är i princip i nyskick så det är ju väl investerade pengar. Ha en härlig resa!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi