MODEVECKAN PART TWO

IMG_0034

Igår var första visningen ut By Malina. Jag satt bredvid hjärty <3

IMG_0039

By Malina hade bäst musik av alla visningar jag varit på för den här säsongen. Kredd till Alex Rosta som stod för musiken!

IMG_0041

Den här vita kostymen var perfektion.

IMG_0044

By Malina avslutade sin visning med att låta en brud promenera ut på catwalken till ”Like a virgin” varpå hon avslutade varvet med att kasta sin blombukett. DOG DÅ. Älskar modemärken som vågar gå långt ifrån det pretentiösa och bajsnödiga som modevärlden annars kryllar av. Jag gillar när det är glatt.

IMG_0049

Efter visningen tog vi en taxi bort till Filippa K’s visning. Otroligt dåligt arrangemang – rörigt, det tappades bort sittplatser och överlag oproffsigt styrt. Vårkollektionen var dock mycket fin som vanligt så kläderna var det inget fel på!

IMG_0062

Sen Carin Wester – jag föll för det här vinröda setet. Vinrött överlag är ju så fint!

IMG_0097

Jag och Rami hade matchande outfits på oss :))) (jag är helt klädd i Gina Tricot!)

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mellan visningarna gick jag och Margaux till Sturehof för ett glas champagne – medan vi blev filmade hehe. Helt naturligt (men den där vanan att bli filmad jämt sitter fortfarande i från Glamourama-tiden ha ha).

IMG_0106

Sen var det Dagmar som tillsammans med By Malina stod för den bästa musiken. Man måste älska ett varumärke som avslutar sin visning med Leila K på högsta volym och psykadeliskt ljus som blinkar över modellerna. Heja Dagmar som vågar tuffa till sig!

IMG_0108

Och det var den tisdagen!

IMG_0109

I morse var jag och Margaux på Hunky Dorys presentation för våren. De hade prytt presentationsrummet som en sommaräng <3

IMG_0123

Min typ av färgskala 🙂

IMG_0125

Vackra sommarbuketter får avsluta mina snapshots från veckan som gått.

<3!

  1. Tråkigt att stödja Filippa k som ändå blivit avslöjade för hur dom gör storlekarna mindre för att ”stora” personer inte ska använda deras kläder..
    Känns som ett väldigt vidrigt tänk från ett så pass stort företag.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi