Korv med bröd och pojkvänsfritt

  
Jag har en sinnessjuk vecka på jobbet och är allmänt stressad. I eftermiddags smsade D och sa att han skulle iväg på någon match med sin brorsa, det hade inte kunnat komma lägligare än ikväll. Behövde verkligen en kväll själv för att ladda om batterierna, märker direkt när jag är för stressad och börjar snäsa åt folk i onödan. Inte bra. Då får man backa och hämta andan igen. 

Så skönt att komma hem, plöja Modern Family-avsnitt och äta den gamla tonårsklassikern till middag: korv med bröd och chokladdryck. 

Känner mig redan redo för imorgon. Stor dag imorgon, mycket som händer. De kommande dagarna blir verkligen händelserika. Ni kommer såklart få följa med på allt! <3

  1. Vilket sammanträffande! Har sambofritt ikväll jag med och åt faktiskt just korv med bröd till middag (evigheter sedan- men oj vilket gott återseende)! Och nu ska jag också se ett serieavsnitt, dock inte Modern Family (som jag iof älskar) utan säsongspremiären av Homeland. Ha en fin kväll!

    1. Haha – vad är oddsen på att vi äter samma ensam-middag! Älskar det. Jag äter heller aldrig korv med bröd längre, men när jag och D blev tillsammans brukade han äta det, så nu kanske det händer någon gång per år. Lika gott varje gång! Detsamma <3

  2. Ha ha humor! Korvbilder och sambofritt även här! 😉 Internationella korvdagen kanske? Stor kram och tack för en inspirerande och glädjande blogg som får mig att dra på smilbanden varje gång

    1. Haha älskar det! Vad är oddsen att vi är flera som kör på samma koncept? Så mysigt. Tack för att du läser <3

  3. Mums! Svenska korv med bröd. Vet inte varför, men har fått för mig att korv är äckligt här borta i nordamerika. deras frukost-korv ser liksom så BLÄ ut. Längtar till falukorv, pricki korv och tunnbrödsrulle!!

  4. Men vad gott! Hade nästan glömt bort att korv med bröd existerade. Var år och dar sedan jag åt det så det måste det bli när jag kommer hem igen.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi