Dagens outfit

  

Fuskpälsjacka från Dry Lake, skjorta från By Malina, jeans från Zara, skor från Acne och väska från Stella McCartney

Såhär ser jag ut denna fantastiska lördag! Nu ska jag planera för lördagskväll, får se om det blir hemmakväll eller utekväll. Är faktiskt sugen på att komma ut och socialisera mig (för en gångs skull, brukar alltid vara helt slut på helgen i vanliga fall). Kanske blir en middag på stan med vänner… Puss!

  1. Måste bara säga att jag älskar din blogg. Har jag en dålig dag går jag genast in på din blogg och så blir jag glad. Jag vet inte vad det är, men din blogg känns så genuint varm och kärleksfull. Så vill bara gå in och skriva det. Kram kram <3

  2. Så jäkla snyggt!
    Skulle inte du kunna skriva en ”Shoppa-som-Forni-guide”?! Älskar din vardagsstil med enkla och bekväma men snygga plagg, och är ständigt på jakt efter perfekta jeans, kostymbyxor, tishor, kashmirtröjor, skjortor osv. Du har ju koll, så vore grymt att få lite nya tips på märken/butiker att spana in 🙂

    1. Bra tips, klart jag kan göra det! Jag kommer att fokusera mer på bloggen om ett par månader så då ska ni få ordentliga inlägg kring allt sånt. Puss!

  3. Alltså Forni, man kan inte bli annat än glad när man klickar sig in hos dig!! Alltid så mycket positiv energi och ärliga, öppna inlägg. Sluta aldrig vara den du är!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi