OLIVIA PALERMO x CIATÉ

IMG_1497

IMG_1499

IMG_1519

IMG_1526

IMG_1531

I torsdags var jag rätt nervös, för då skulle jag träffa en sann inspirationskälla när det kommer till mode och kläder – Olivia Palermo.

Jag har älskat henne sen The City-tiden och tycker fortfarande att hon är en av de bäst klädda kvinnorna i världen. Det skadar ju inte att hon är söt som socker också med de där stora, bruna ögonen och skrattgroparna. Åh.

Anyway, jag hade blivit inbjuden till en presslunch för Ciaté, för vilka hon designat en sminkkollektion, vilket också var anledningen till att hon var på plats. Hon pratade om kollektionen, om hennes tankar kring skönhet och vikten av snygg design på förpackningar och så knäppte jag av en bild innan jag fick springa till mitt nästa möte (hon var såklart sen i äkta Hollywood-anda).

Hon var precis lika söt som på bild. Väldigt petit, men med en glad röst och såklart extremt välklädd. Önskar att jag hade fått en kvarts samtal med henne bara, då hade jag frågat hundra frågor om hur man ska klä sig haha.

  1. Hej Michaela! Du klär dig ju skitsnyggt så du behöver inte Olivias hjälp 😉 undrar vart ditt armband i guld är från som du har på bilden?

  2. För mig är DU en inspirationskälla stilmässigt, livstilsmässigt och känslomässigt!!
    P.S å snyggare än Oliva trots att hon är en 10:a!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi