Eftermiddagsbreak

 IMG_2824.JPG

Vilken otrolig dag! Den har inte varit rolig men den har varit enormt effektiv. Yogade i 90 minuter i morse trots en hemsk natt. Tappade ut min lins och blev blind mitt under yogan. Sprang iväg på pressfrukost (mer om den imorgon), hämtade ut mitt pass (blev skitsnygg!) hos polisen. Sen brände jag av ett jobbmaraton utan dess like följt av fyra möten på rad. Nu äter jag en alldeles för sen lunch – den omtalade acaibowlen. Jättegott som frukost, mellanmål eller lättare lunch! Köpte med mig en macka också som jag kan äta när jag blir hungrig sen igen. Och till middag blir det lax i ugn! Ska ta något av alla grymma recept jag fått av er.

Nog om min dag! Senare ikväll ska jag presentera ett nytt samarbete som känns kul och annorlunda. Dessutom är det ett av mina största samarbeten någonsin! Älskar sånt. Hoppas ni kommer finna det inspirerande och roligt!

Vi hörs lite senare mao, <3!

  1. Satt och lyssnade på den nya podden unplugged med Julia Frej och tänkte att det här är nog en typisk Forni-podd. Så ville bara tipsa om du inte redan lyssnat, och speciellt Plura & Mauro avsnittet, otroligt fint.

  2. Hej Michaela!
    Jag undrar vilken längd du har på halsbandet från Jane koenig? Det med M & D.
    Jag är osäker på om det är det kortaste eller mellan långa?
    Jag ska önska mig ett sådant i julklapp av min kille och vill att det ska vara perfekt, hoppas därför få veta längden. Tycker ditt är så fint.
    Kramar till dig!

  3. Hej finaste Michaela. Jag dör vad smarrigt det ser ut! Var har du köpt acaibowlen? Min mamma kommer på besök till stan i helgen och skulle gärna vilja bjuda henne på det nämligen. Ha det bäst!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi