Julklappstips: skor från Rizzo

IMG_2836

IMG_2839

IMG_2842

IMG_2844

IMG_2847

I samarbete med Rizzo fick jag gå till deras butik i Gallerian och välja ut en julklapp till mig själv! Rizzo är en av de kedjor i Sverige som är bäst på den kvalitativa basgarderoben när det kommer till skor tycker jag. De har alltid ett starkt utbud av kvinnliga skor av bra kvalitet. Både jag och min mamma brukar köpa säsongens skor därifrån.

Mitt senaste par Rizzo-skor blev dessa ankelboots i mocka med klack. De perfekta från jobbet till aw:n-skorna! Ni vet ju att jag har en faiblesse för svarta ankelboots men det är för att de funkar till allt. Dessutom lever jag ett liv som ofta betyder från jobbet direkt till eventet och då passar snygga, svarta ankelboots perfekt.

Ni hittar skorna på Rizzos webshop (här!) eller i närmsta butik. Happy Christmas Shopping!

  1. Kommer det bara komma upp en massa inlägg gällande olika samarbeten? Känns tråkigt att din blogg har gått från mer personlig till att över natten bara utvecklats till en massa inlägg med reklam. Har aldrig ens sett dig med Rizzo skor på fötterna.

    1. Instämmer! Älskar dig Forni och kommer troligtvis aldrig sluta följa dig. Men det är inte alls lika kul längre. För mig ligger smärtgränsen på 1 sponsrat inlägg i veckan…

      1. Hej tjejer!

        Jag har en gräns på två sponsrade inlägg i veckan som jag har haft de senaste två åren. Det är ju samarbeten som gör att jag kan leva på min blogg och med tanke på att ni läser den gratis så tycker jag inte att ni ska sura över samarbeten. Min plan är ju att lägga mycket tid på den för ER skull så att den kan utvecklas (när jag slutar på MWM alltså så efter årsskiftet) och för att det ska gå runt då måste jag göra 2 st sponsrade blogginlägg i veckan. Eftersom jag handplockar ut de roligaste samarbetena av alla de samarbetsförslag jag får tycker jag också att de är roliga och utvalda för just min blogg.

        Skulle även vilja påstå att min blogg i allra högsta grad fortfarande är personlig.

        Blir så trött på den här ”Non spending generation” som bara vill ha all underhållning gratis, inte betala för någonting och dessutom klagar över lite reklam mellan varven. Tycker ni att jag ska driva den här bloggen och lägga 30 timmar i veckan på den helt gratis? Eller ska jag börja ta betalt av er som läser den – så kan jag plocka bort reklamen? Hur vill ni ha det?

        Nä. Sluta.

        1. Hej Michaela!

          Förstå mig rätt nu, din blogg är min favorit och jag klickar in här flera gånger per dag ? Jag förstår också att detta är ett jobb, att det inte går ihop att blogga utan samarbeten och att detta delvis är din inkomst. Men kan du inte förstå oss också som tycker att det blir en skev/oärlig (letar efter ett annat ord som jag inte kommer på) bild där man tror att du visar upp saker som du genuint gillar, där vi inspireras och ”vill ha en likadan som Michaela” (hänt mig många gånger hehe :)) och sen förstår man att det inte alltid var så äkta/något Michaela verkligen själv gillar. Jag vet inte hur jag ska förklara bättre och har ingen lösning på problemet men hoppas ändå att du förstår hur jag tänker.

          Önskar Dig en fin kväll åtminstone för det är du värd <3

  2. Men nu får ni väl ändå ge er, det finns väl inget som går mer i linje med Michaelas blogg än just skor?! Dessutom är reklaminläggen tydligt märkta, så scrolla bara förbi om det inte passar, precis som man gör med annonserna mellan inläggen eller bläddrar förbi i en tidning. Gud blir så trött

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi