THE IVY CHELSEA GARDEN

IMG_4257

Efter att vi besökt Asos så tog vi en Uber bort till The Ivy Chelsea Garden. Det var grått och regn hela förmiddagen men till lunch ljusnade det och solen kom. Vi firade med en Bloody Mary i baren i väntan på bordet.

IMG_4268

Sen var det lunchdags! Vi fick ett bord ute i deras trädgård (de har en inglasad del som funkar på vintern). Det var hur mysigt som helst. Jag har ätit lunch på The Ivy i L.A. (här kan ni läsa om det) och gillade verkligen stället så hade goda aningar kring denna lunchupplevelse redan innan vi kom dit. Mina positiva känslor stämde givetvis.

IMG_4272

Jag åt en kyckling milanese med ägg och tryffel. YUMMIE!

IMG_4277

Att äta lunch i en trädgård = mycket bra grej.

IMG_4287

När vi kom ut sken solen, solbrillorna åkte på och så tog vi en taxi till Selfridges för lite shopping! Exakt vad som fyndades får ni se sen :)))

  1. Forni. Dina bilder är så suddiga, snälla fixa 🙁 tråkigt att läsa som det är nu. Läser från iPad + iPhone…. Kram

    1. De är suddiga för mig med! Inte alls lika kul att läsa bloggen med så suddiga bilder, från både ipad och iPhone 5s

      1. Hmm.. vad konstigt, inte alls suddiga för mig nämligen. Läser på iPhone 6 från Safari & på Macbook från Google Chrome 🙂

  2. The Ivy i L.A. och London har ingenting med varandra att göra, det är två helt olika restauranger som bara råkar heta likadant 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi