Tre snabba frågor (och svar) om Eurocard Platinum

Hej mina kära!

Eftersom jag har fått mycket frågor kring Eurocard Platinum i och med samarbetet jag har med dem atm så har vi skrivit ner tre vanliga frågor och svar till er. Detta för att ni ska få en tydlig bild över Eurocard och dess fördelar – inte bara känslan av att uppleva Eurocard Platinum som jag förhoppningsvis har gett er under vår resa till London till exempel.

Here we go:

Vad är Concierge service och Priority Pass?

  • Concierge service hjälper dig med både stora och små ärenden, tjänsten ingår helt utan extra kostnad i årsavgiften för Eurocard Platinum. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad vi kan hjälpa dig med.
  • När du exempelvis får hjälp att boka en konsertbiljett som är svår att få tag i så betalar du bara priset för själva biljetten – inget annat. Detta och mycket mer får du hjälp med både hemma och när du är på resa.
  • Priority Pass är ett extra medlemskort som ingår när du har ett Eurocard Platinum. Kortet ger dig fri tillgång till 850 flygplatslounger världen över och dina besök i dessa lounger ingår helt utan extra kostnad i årsavgiften för ditt Eurocard Platinum.

Vad kostar ett Eurocard Platinum på riktigt?

  • Ordinarie pris är 1 500 kronor per år, men fram till 15/2 kan du prova Eurocard Platinum första året till halva priset (750 kronor)
  • En gång i månaden får du en räkning på det du handlat. Betalar du hela detta belopp på utsatt datum så kostar det inget extra. Om du skulle vilja kan du flytta fram en del av betalningen till ett senare tillfälle, men då tillkommer en räntekostnad. För exempel se HÄR.

Vem kan ha ett Eurocard Platinum?

  • Det finns vissa kriterier för vem som beviljas ett Eurocard Platinum. Bland annat krävs det att du är över 18 år, har en viss årsinkomst och att du inte har någon betalningsanmärkning.
  • Om du är det vi kallar en Young Professional – en person i början av en spännande karriär, gillar att resa och som vill unna sig lite lyx i tillvaron – kan Eurocard Platinum vara ett bra val för dig.

Har du fler frågor så är du välkommen att maila dina frågor direkt till event@eurocard.se

Detta inlägg är gjort i samarbete med Eurocard Platinum.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi