Missa inte världens roligaste tävling!

Eurocard Platinum

God morgon vänner!

Ni glömmer inte att tävla i världens roligaste tävling där ni kan vinna en dag med mig och Joanna, skräddarsydd av Eurocard? Tävla här (klick!).

Förutom tävlingen som avslutas imorgon (!) tänkte jag att jag skulle ta upp de främsta fördelarna med ett Eurocard Platinum. Och de är:

·         Att kortet just nu kostar 750 kr istället för 1500 kr om du ansöker här (klick!)

·         Du får ett Priority Pass när du signar upp dig på ett Eurocard Platinum. Ett Priority Pass ger dig inträde till 850 lounger på flygplatser världen över. I dessa lounger får du tillgång till wifi, mat, dryck, dagstidningar, skönt häng och mycket mer. Jag brukar äta frukost där om jag flyger på mornarna, eller ta ett glas vin och snacks om det är senare på dagen. Allt som finns i loungen får du med ett Priority Pass ta del av utan kostnad. Om man köper ett PP kostar den 4000kr (!), läs mer om det här.

·         Det ingår ett familjekort som man kan beställa till sitt Eurocard Platinum. Detta familjekort kommer även med ett till Priority Pass, alltså kan du ge ett till din make/maka/sambo/hemmaboende barn!

·         Concierge-service har du tillgång till utan extra kostnad när du har ett Eurocard Platinum. Det betyder att du kan ta all hjälp du önskar av dem. Mycket smidigt för bordsbokningar, hotellbokningar, om man behöver akuttid hos en frisör eller en tandläkare – vad som helst! Om man vill köpa biljetter till en konsert är det också riktigt bra att använda sig av concierge.

·          Concierge Service hjälper dig att anmäla dina allergier när du bokar bord någonstans, så att restaurangen kan vara förberedd. Så jäkla bra. Läs om hur Joanna anmälde det här.

Det här inlägget skrivs i samarbete med Eurocard

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi