ALPERNA!

  
Jag har ju glömt att berätta för er… att jag är i alperna! I Österrike, Bad Gastein närmare bestämt. Vi åkte hit igår tillsammans med Amanda och Shoan för en weekend av skidåkning, after ski, mysiga middagar och lite spa. Så himla härligt. Nu sitter vi och äter lunch mitt i skidbacken, snart blir det ett par åk till innan after skin. Full uppdatering kommer senare! Tills vidare önskar jag er en underbar torsdag. Puss!

  1. Har du åkt skidor förr?/Varit på skidsemester? 🙂

    Vilka är dessa Amanda och shoah? Hur känner du dem? Tycker att de börjat dyka upp den senaste tiden, men har inte sett dem innan. Bara lite nyfiken!

    Ha så kult!

  2. det vore kul om du gjorde en ”här är mina vänner och så känner jag dem”-inlägg i stil med sandra beijer. älskade hennes inlägg om vilka hon umgås med, vilka de är i hennes liv och hur hon lärde känna dem. så himla fint tycker jag! puss

  3. ”Telegrafen” ner från Stubnerkogel till Angertal är en dröm på morgonen. Missa för allt i världen inte ett lunchstopp på Jungerstube hos Erhard! Afterski i backen bör intas på Bellevue Alm och skiner solen är pist S1 i Sportgastein samt lunch på Valerihaus det självklara valet 🙂 I byn får du inte missa ett besök på Ginger n Gin, bra mat och bar (i samma byggnad som Casinot).

  4. Hej Michaela! Åker med en kompis till Bad Gastien v.7 då vi i Göteborg har sportlov. Skulle vara super kul om du kunde lägga ut lite tips om vad ni gjorde på kvällarna och om ni var på afterski osv. Varit i Bad Gastein tidigare och aldrig gått till något annat ställe än Silverbullet och Gatz. Skulle vara kul att testa något nytt! Ha en bra resa, Kram

  5. Åh! Har bott i badhifgastein och jobbat som skidlärare där många vintrar! Ett ställe ni borde gå till en kväll är en liten gård där allt som lagas kommer ifrån gården, dom gör till och med ölen själva. Maten lagas över öppeneld i den lilla lilla restaurangen. Kan vara svårt att få bord dock.. Tappade namnet nu men det ligger ut mot Wieden och gatan heter Haitzing, hör på hotellet!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi