Another day, another breakfast

img_5453.jpg

God morgon tisdag!

Frukost i sängen idag. Kaffe med mandelmjölk, vanilj-soyghurt (stavning?) med banan, granola och jordnötssmör samt finn crisp med avokado, citronpeppar och chiliflakes. Nom.

Hade sån otroligt dålig energi när jag gick och la mig igår. Inte alls bra känsla. Var enormt irriterad över en rad småsaker. Vaknade med samma känsla men låg och skrollade peppiga citat på nätet (det funkar faktiskt för mig?) samt fick massa varma kramar av D och sen vände det. Positiv energi equals en härlig dag.

Jaja. Idag väntar inspelning för en grej – kul! Om det går vägen kommer jag kunna visa mer för er senare i vår. Nu blir det fortsatt jobb (från sängen…) innan duschen kallar. Puss!

  1. Låter toppen ju!! Härlig start på morgonen! En liten fråga, var har du köpt kuddarna som du har i sängen? Tänker framför allt på de vita lite större? Letar efter exakt sådana till min säng!
    Tack för världens finaste blogg, följt och älskat den i flera år och inspireras dagligen av dig och din härliga energi! PUSS!

  2. Hej Michaela! Vad skulle du beskriva dig själv som; riskvillig eller försiktig? Läser ju såklart din blogg och har lyssnat på dina poddar osv och har liksom fått en uppfattning om dig men vad tycker du själv? Kram!

  3. Älskar peppiga citat . Mina favoriter är

    ”om du går igenom ett helvete – fortsätt gå ”

    ” det blir nog bra till slut och blir det inte bra så är det inte slut än”

    ” om du kan se tillbaka på något och skratta åt det så kan du lika gärna skratta åt det på en gång ”

    Massa kramar till dig. Din blogg är så fin <3

    1. Jag har en ”Bra”-mapp i min mailkorg där jag sparar all positiv feedback jag fått från kunder och kollegor. Kollar där ibland och blir glad! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi