SNAPSHOTS

IMG_7207

IMG_7208

IMG_7209

IMG_7205

IMG_7203

IMG_7204

IMG_7210

IMG_7186

IMG_7195

IMG_7215

IMG_7217

IMG_7218

IMG_7219

Här är lite backstage-bilder från min bok-plåtning förra helgen. Det ska bli så kul att se det slutgiltiga resultatet, wow så fint det blev alltså. Tacksam över att jobba med så otroligt proffsigt och underbart team.

Fotograf Madelen Holmström, make up-artist Sarah Grundén, vit spetstopp från Fall Winter Spring Summer, puderrosa siden-set från Viktoria Chan, vit skjorta från Gant Rugger. Sista bilderna är lånade från Sarahs blogg <3! Och tack till No. 18 för att vi fick låna lokalerna!

  1. Till Frågor med Forni:

    Hej Michaela!!
    Du är en av mina största förebilder, jag inspireras verkligen av dig. Du är så cool som vågar ta för dig, och gör din grej!

    Jag har en fråga: hur ser du så fräsch ut hela tiden? Du är liksom fräsch hela du, inifrån och ut!

    När jag mår dåligt och får dåligt självförtroende så brukar jag försöka känna mig fräsch för att må lite bättre, men då slutar det med att jag duschar typ 3 gånger om dagen och måste sminka om mig hela tiden.. Har du något tips på hur man kan känna sig fräsch hela tiden?

    Du är bäst! Du fortsätter inspirera personer runt omkring dig hela tiden!

    Stora kramar från Marta

    1. Duscha morgon och kvall, smorj in dig dagligen och raka benen/vaxa (far mig att kanna mig hundra ganger fraschare iallafall!) Investera i bra ansiktstvatt och sminkprodukter som haller. Om du anvander primer innan sminket sa haller sig sminket frascht hela dagen, avsluta med setting spray for maximalt resultat. Kla dig i snygga klader aven om du inte ska gora nanting speciellt, men kladerna maste kannas bekvama ocksa, annars kommer du inte kanna dig snygg 🙂 Hall naglarna snygga genom att fila och mala farg regelbundet. Det ar iallafall mina (ytliga) tips for att halla sig frasch! Men kanske viktigaste; glom inte att LE 🙂 Fast daligt sjalvfortroende kommer dock inifran, men dessa tips kanske kan hjalpa dig lite pa vagen iaf?

    2. Vännen, blir lite orolig över din kommentar. Det är en fin linje mellan att göra sig iordning för att må bra, och att göra sig iordning för att det blivit ett tvångsbeteende.

      Både jag och Michaela är antagligen ett par år äldre än du. Ni har växt upp i ett annat samhälle än vi gjorde. Idag matas vi ständigt av bloggar och instagram där tjejer har en perfekt yta. Man fotar en morgonselfie i sängen med full make-up, dricker en grön smoothie, tar tio bilder på lunchdejten och lägger upp den bästa (detta lyfter Michaela på ett bra sätt i sin Synsam – reklam).
      Med det sagt: tycker det är otroligt viktigt att vi påminner oss om att detta är ett photo shoot och att Michaela blivit sminkad och stylad i timmar för att därefter fotograferas i sina bästa vinklar. Till vardags lägger dessutom blogg – tjejerna ner mycket tid och pengar på att vara ”fräscha”. De fixar naglar, bleker tänder, färgar hår, gör ögonfransförlängning, går på salong och får ansiktsbehandling. Det är självklart inget fel med det – tvärtom, jättehärligt om man mår bra av det! – men det är viktigt att förstå att man, som tonåring, varken har ekonomi för den typen av utgifter eller ska känna sig ofräsch eller sunkig utan det. Återigen, den fina linjen mellan att göra sig iordning för att man själv mår bra av det, och för att det blivit ett tvångsbeteende. Ta hand om dig själv och försök fokusera på saker som gör ditt liv härligt – fika med vänner, kärlek, att träffa familjen, resor. Och unna dig ett nytt nagellack om det gör dig glad!

      Kram

  2. Alltså du strålar sååå!! Och du är verkligen så otroligt vacker. Skit i alla som trakasserier dig om de sponsrade inläggen, jag förstår precis att det är ett måste för att kunna fortsätta blogga och få en inkomst på den:)
    Massor av kramar!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi