New in: shoes

Hittade dessa slip ins på Uterque i fredags efter att vi landat. Finaste skorna jag sett! Mjukt läder, gosig innersula och fin klack. Jag köper gärna skor med denna klackhöjd eftersom det funkar så bra till vardags hemma. Ser fram emot att premiär-använda dem! 

Uppdatering: taskigt att tro att det var ett skämt med mina nya skor? Haha ni är ju för roliga. Men det är inte äkta päls så det behöver ni inte oroa er för. Smaken är som baken, tur att vi alla är olika. Puss!

  1. Såå coola! Jag är tyvärr en sån som hade blivit alldeles för svettig om fötterna för att kunna ha den lurviga innersulan 😉

    1. Ja visst är de helt klart Gucci-inspirerade med sulan? Jag gillade det! Kopia vet jag inte, Gucci har vad jag vet inte gjort en sling-back i den här modellen, snarare en mix mellan chanels slingbacks och Guccis slip INS med pälssula!

  2. Älskar verkligen din klädstil men slås gång på gång över hur jag inte alls har samma skosmak som dig och det tycker jag är så roligt! Det är så kul att se hur du bär upp sådant som jag aldrig skulle titta åt i en butik 🙂

    1. Haha men det är ju det som är det härligaste med stil – att den är olika. Kan också älska hur mina inspirerande vänner vågar bära upp helt andra stilar och plagg än jag själv. Puss!

  3. Utan pälssulan hade jag hurrat, men det kan bero på att jag själv inte skulle kunna ha en sådan sula tror jag. För mig skulle det nog bli alldeles för varmt. Vad jag däremot hurrar åt är din fantastiska och personliga stil!

  4. haha fy fan vad tråkig respons, preciiiis vad man vill se när man nöjt visar upp sina nya skor 😉 jag är säker du kommer rocka de där i nån sensommar-look sen!

    1. Det kan du lita på 😉 haha ja det var inte den roligaste responsen direkt men det gör ingenting, smaken är ju olika 🙂 puss och sov gott!

  5. Jag tycker de är coola och klacken ser helt perfekt vardagssmidig ut! Antar att pälsen inte sticker ut när man har dem på sig ändå.:) Kram

  6. tyckte från redan början att de såg jättefina ut i modellen sen var det ju lite udda med pälssulan kan du inte lägga ut en bild när du har på dig. skorna !

  7. Jävligt heta! Jag måste dock säga att jag finner det enormt intressant och ledsamt att folk känner behovet av att kommentera att de INTE tycker att något är fint, istället för att bara INTE kommentera. ”Jag säger exakt vad jag tycker och tänker”, det är ofta långt ifrån ett charmigt personlighetsdrag. Tycker du något som du vet kommer lyfta personen och göra den glad, kommentera då om du känner för det, men vet du med dig att det du tycker är något som är tvärtom, exempelvis en kommentar med inslag av hån eller bara ”jag tyckte de var skitfula”, då är du en riktigt ofräsch person. Vad gynnar det någon någonsin? ”Jag säger vad jag tycker”, well you don’t always have to tell people what you think. Bara för att det är ”din åsikt” så betyder inte det att du behöver yttra den.

    Ps: från en person som följt din blogg under väldigt många år, men aldrig kommenterat. Du är fantastisk(!!), men det är faktiskt inte därför jag kommenterar. Detta gäller överallt, alltid! Folks extrema behov av att hävda sig och sätta sig över andra, om bara för en så ”simpel” sak som detta.

    1. Instämmer verkligen med Mimmie, jag tycker också att det är HELT otroligt hur folk egentligen bara vräker ur sig ”Usch vad fula” eller ”Haha, skämtar hon?!” När ska folk begripa att det är samma sak att skriva något i ett kommentarsfält som att säga det rakt ut till den personen?!

      Tänk er en situation i ett lunchrum eller en matsal/restaurang/café och din väninna, bekanta eller en total främling har på sig ett plagg eller ett par skor som inte faller dig själv i smaken – skulle ni vara så ouppfostrade och fräcka att ni sa det rakt ut till den personen då? Så otroligt ocharmigt och sunkigt.

      Och JA, om jag hade sagt straight to your face att du var ohyfsat om jag hade hört liknande tongångar bortom tangentbordet.
      PS. HELVETISKT SNYGGA SLING-BACKS!!! <3

  8. hahaha förlååt men jag trodde också det var ett skämt. Vad hemskt! Är säker på att de kommer va skitsnygga på dig och perfekt för kalla fötter 😉 KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi