Palma > Cannes


Här kommer tre bilder från vår sista dag i Palma, som var igår. Vi körde en hel eftermiddag på Roxy After Beach tillsammans med Camilla och Stoffe. Gud så trevligt vi hade det. Det var faktiskt ännu en helt perfekt semesterdag. Palma har verkligen levererat en bra semester för oss i år och vi kommer garanterat tillbaka!

Nu däremot, nu är vi i Cannes! Bara en timme från Palma med flyg. Och här väntar en hel vecka till av härlig semester. Wihooo!

  1. Ha det så härligt i Cannes! Åker också gärna dit men inte när alla turister är där. Bättre på försäsongen.

  2. Vill bara säga tack för att du finns och sprider dina kloka ord! Lyssnade på psykologipodden där du pratade om ångest och sa nått i stil med att förut kände ångest och då reagerade som att ååh det svider det svider men bara sprang vidare utan att egentligen reflektera, EXAKT så känner jag, som att det känns jättejobbigt och gör ont men inte tar tag i varför det gör ont och vad man kan göra åt det för att kunna hantera det. Kan låta simpelt men sådana små saker kan verklgien hjälpa en att förändra ens tankesätt, så tack <3

  3. Hej Forni! Kan du inte övertyga Camilla Åstrand att starta en ny blogg?! 🙂 Hon är så sjukt inspirerande och snygg (precis som du)!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi