En fredag i Cannes


Ni kan ju förstå hur taggade vi var igår när vi kom till Cannes och mötte upp Sam och Emma. Semesterpepp som bara sprätte i kroppen. Vi lämnade av alla grejer i lägenheten som vi hyrt i en vecka och tog oss ner mot stranden. Så smidigt att hyra en lägenhet när man ska vara borta en hel vecka, speciellt när den ligger både centralt och är superfräsch! Tack Gud för det, man vet aldrig när man hyr bostäder men denna gång hade vi tur!

Vi åt en lång lunch på stranden i alla fall och efter det gick jag och Emma för att handla i matbutiken samt packa upp i lugn och ro. En lyx för mig som har bytt hotell varannan dag hittills på semestern haha. Känns bra med kontrasterna. På kvällen åt vi en enkel middag nere på stan och sedan kikade vi förbi Flower Power Party på Baoli, men det blev en snabb vända på klubben för oss. En timme senare åkte vi hem för en god natts sömn istället. Man är ju inte 20 längre 😉 idag får vi se om det kanske blir lite fest dock.

Jag tänkte att jag skulle göra en ”Min helg i bilder” fast i Cannes-edition på måndag, så därför har jag förberett två andra inlägg till er som publiceras imorgon. Det ena är mina två skönhetsfavoriter just nu och det andra är nya färgerna i lägenheten! Missa inte! Vi hörs kanske lite senare och om inte så ses vi definitivt imorgon. 

Puss och ta hand om er!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi