Stora hat-listan

Snodde den här listan av Egoina som jag tyckte var lite kul och tvärtom från andra listor jag brukar svara på. Hatlistan!

Min äckligaste mat?
Vissa delar av ett djur, alltså vissa kötträtter, klarar jag inte av. Det går inte ner för mig. Jag gillar ju att testa det mesta men har också insett att bara för att jag gillar mat behöver jag inte testa allt när det kommer till kött. Jag kommer ihåg när jag och D var på The Spotted Pig i New York (som Jay Z äger), då åt jag en burgare med grishjärna. Jag försökte vara öppensinnad (det var deras ”hit of the week”) men några tuggor in och sen gick det inte. Kommer minnas den konsistensen för resten av mitt liv haha. Idag tackar jag hellre nej till kött som jag känner mig osäker på än testar bara för att.

84ca6d2aa5eec3bf93e9226e36be9687

Grishjärnan… never again.

Hatväder?
Jag hakar på Egoina och svarar blåsigt. Fy vad jobbigt det är när det blåser massor, det känns nästan som att vädret luras med en. Man tittar ut på morgonen och tänker ”åh vilken fin dag!” och väl ute blåser man bort och blir sjuk på en timme.

Då tappar jag humöret helt och hållet?
När jag konverserar eller stöter på människor (irl el digitalt) som jag märker är främlingsfientliga, smygrasister eller generellt anhängare av Sverigedemokraterna. Då måste jag ta all min kraft, och jag menar all min kraft, för att inte tappa det helt. Jag mår illa och känner ofta att jag vill gråta av hjälplöshet när jag är omkring människor som är främlingsfientliga.

Sämsta musiken?
Hårdrock. Avskyr det på ett helt sjukt sätt. Vill skrika ”STÄNG AAAAV” om jag någon gång tvingas lyssna på det.

img_2639-819x1024

Men jag dansar gärna till Madonna… här på hennes konsert i november!

Värsta tiden på dygnet?
Den värsta tiden är den mitt i natten. Jag som har varit sjuk så mycket senaste tiden har verkligen känt på de här timmarna mitt i natten när man sitter vaken och ensamheten slår en. Då vill man bara att det ska vara morgon. Jag minns när jag hade flyttat hemifrån, var tonåring och singel. Då kunde jag sitta vaken på nätterna (sömnproblem på den tiden) och känna hur ensamheten bara gnagde i mig. Sen kom solen och morgonen och mina medmänniskor vaknade till liv, då släppte känslan av ensamhet och jag andades ut.

Mitt sämsta humör?
Samma svar som när jag tappar humöret. Men även när jag är hungrig, när jag känner mig utfryst eller när jag har pms (går ofta hand i hand med de två tidigare).

IMG_1375

Vi hade kunnat rensa ur lite gammalt porslin i köket hehe :)))

Sämsta grejen jag äger?
Jag äger inga dåliga grejer för jag är galen i att rensa. Åh, blir glad bara jag tänker på att få rensa ut något. MEN det finn dock ett par grejer i köksskåpen som jag gärna hade gjort mig av med om det inte vore för att D tycker att ”de kan vara bra att spara”. Typ en karaff vi aldrig använder eller fula glas som bara står där. Man kan säga att jag är ett lite större fan av att slänga saker än vad han är.

Värsta personlighetsdragen?
Hos mig själv? Jag har dålig impulskontroll vilket jag inte tycker om. Alla känslor är HÄR och NU och IN YOUR FACE vilket ofta biter tillbaka. Sedan har jag svårt att ta viss typ kritik, jag tror att det är en moteffekt av all kritik jag tvingas ta i min roll som offentlig person.

Hos andra? Snåla människor avskyr jag. Ofta är de bara dumsnåla eftersom man förlorar så mycket annat på att vara snål.

  1. Hahaha förstår dig precis med att rensa. För mig finns det bara två anledningar att spara något: för att jag använder det eller för att jag älskar det. Om är trasigt eller ser alldeles slitet ut slänger jag det, och allting som inte används eller saker som jag inte älskar säljs! Så det som ”kan vara bra att ha längre fram” eller ”men tänkt om jag behöver den sen” åker ut DIREKT haha 😉 Rensar regelbundet, nästan lite beroende haha..

  2. Älskar det här inlägget! <3 Du har kanske redan lagt upp det tidigare, men kan du ge lite tips på hur du fixar dig inför en utekväll? Du ser ju jämt så fin ut 🙂 Vilken mascara är bäst tycker du? etc.
    /Ny läsare

  3. Fuuuck… Är söndags skör. Läste precis inlägget om Marith innan det här, vilket fick mig att tänka på när jag läste din blogg sedan begynnelsens tid. Just dina värsta personlighetsdrag är ju sååå skönt att höra om, då man känner igen sig.
    Kom på när jag läste det och att det var ofta just det, (bland så mycket annat) jag uppskattade och nu även idag uppskattar med dig! Det som gör dig till dig och varför man tycker om dig så!
    Vilket är fint att de värsta dragen man har också är de bästa på ett vis för att det är så rakt igenom äkta.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi