Veckans it-glass, karriärtips och fyra stjärnor med ångest

Hej kära ni,

Vi rundar av veckan med fem fina tips tänkte jag! Fem saker som fastnat under veckan helt enkelt.

img_2526

1. Jag har fått GALET mycket frågor om de här varma donutsen med kall glass och magiskt goda toppings. Jag förstår er – det är en av de topp fem godaste sötsakerna jag testat. Nu har jag lokaliserat var man får tag på dem – King ScoopaHornsgatan! Sötsakstips!

hanna_stefansson_first_year_being_my_own_boss_selfemployed_blogger_3

2. Jag började läsa Hanna Stefanssons blogg för ett år sedan ungefär, när hon sa upp sig från sitt heltidsjobb och bestämde sig för att satsa på sitt egna. Jag gjorde ju samma resa i exakt samma period som henne vilket gör hennes blogg så rolig att följa under det här året, eftersom vi har valt samma äventyr. Även om våra vägar skiljer sig, så kan jag känna igen mig i det pirriga i att våga satsa på eget och det är så kul att följa. Nu har hon skrivit ett inlägg om första året som egen – läs det här! Skulle ni vilja att jag skrev ett liknande inlägg?

9115_f583568bbf-7_augusti36618

3. Säsongen för tända ljus är kommen. Jag letar hela tiden efter nya favoriter i olika prisklasser. De här från Artilleriet ligger på från 99kr och är ju hur fina som helst!

screen-shot-2016-10-15-at-12-03-10

4. 4 Successfull Women On Suffering From Anxiety – Fyra stycken superstjärnor som har ångest, precis som vilken kvinna som helst. Skönt ibland att känna att man inte är ensam i ångestens värld.

img_2523

5. Ett citat av min vän Camilla Åstrand. Tyckte det var spot on. Jag får ofta frågor om hur man ska göra för att avancera på sin arbetsplats och det här är ett mycket bra tips. Att ta saker i egna händer som anställd, våga ta beslut och inte stå handfallen vid problem som behöver lösas gör att du sticker ut från mängden. Dessutom – med ett tankesätt som detta blir det roligare att jobba. Tycker jag!

  1. Hahaha men åh nej. King Scoopa STÄNGDE för säsongen IGÅR. Ingen av alla oss suktare kommer alltså få en förns till våren igen :((((

    1. Skojar du?! Besvikelsen nu alltså.. blev så glad att det inte bara var speciellt för eventet och tänkte boka in ett besök. Känns ju rätt osmart av dem att stänga nu när de synts i massa bloggar och folk har fått upp ögonen för dem..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi