Mina favoriter i kylen och skafferiet

I inlägget förekommer reklam för Mathem

mathem

Min kompis DanMathem har satt ihop en inspirations-sida till mina läsare där han har samlat mina tjugo favoriter när det kommer till mat – titta här! Alltså 20 av de produkterna som jag oftast handlar hem. Kul att se vilka de var! Vilka är era favoritprodukter hemma, som ni alltid köper hem? Mandelmjölk är en favorit hos mig, och D älskar råsaft. Och jordnötssmör! Och bladspenat äter vi mycket av här hemma. Tror dessutom att minst 95% av det vi handlar hem är ekologiskt.

mathem-inspiration

Handlar ni via Mathem? Jag har helt slutat handla i butik sedan jag började med Mathem. Briljant under vinterhalvåret när det är riktigt jobbigt att handla i en fysisk matbutik och bära hem mjölk, yoghurt, juice etc. Nej nu är jag galet tacksam över mina Mathem-leveranser.

Ange ”FORNIFRI” i kassan när du beställer så bjuder Mathem på frakten!

Förresten, ni vet väl att ni alltid kan lämna tillbaka era bärkassar som Mathem levererar maten i, så återanvänder Mathem dessa? Himla bra för miljön. Jag brukar spara ihop dem under en månad sen lämnar jag tillbaka dem när jag får en leverans.

  1. Haha va, kostar 2 avokados 50 kr i Sverige?!! Galet 😉 Undrar även, det står ”Michaela’s”, ser det allt oftare i svensk media? Det är väl inte korrekt grammatik, eller?

  2. Handlade alltid på mathem tidigare men priserna är ju orimliga! Handlar nu via Hemköp (som också har hemkörning) och sparar såå mycket pengar trots att jag handlar som innan. I princip skiljer det mellan 2-15kr på alla produkter vilket blir ganska mycket i slutändan…

  3. Åh, Råsaft. Jag jobbade för det företaget förra hösten och det absolut bästa vara att få möjligheten att smaka på alla sorter. Den gröna är min favorit 🙂

  4. Älskar din blogg rent generellt, och det är en av de jag följt troget i flera år. På sistone är jag dock lite besviken för det känns som om den är fylld med reklam; antingen samarbeten som detta eller info om signering, dina samarbeten med andra osv. Jag saknar det personliga och vardagliga som du oftast är så himla bra på. Kram

    1. Hej Sara! Tack för din feedback! Jag har väldigt mycket samarbeten just nu, plus kör på stenhårt med mina signeringar, och därför har de fått ta plats i bloggen. Snart är vi tillbaka som vanligt igen. Kram!

      1. Men åh tack för svar!! Tänkte nånstans ”tänk om kommentaren inte kommer upp för den var kritisk”. Försökte förklara så gott jag kunde utan att vara neggig haha. Längtar till frågor med Forni!! <3

  5. Hej, vill ge lite feedback på det här med reklam inlägg. Tycker det ser så otroligt konstigt ut när du och Petra skriver att det ”förekommer reklam i detta inlägg”. När sen hela inlägget bara är reklam.
    Förstå mig rätt här nu, har absolut inget emot reklam inlägg tvärt om!
    Men jag tycker det känns roligare att läsa som tex Johanna Kajson skriver i sina reklam inlägg. ”I stolt samarbete med …”
    Tycker du oxå ska vara stolt över de bra samarbetena du gör!
    För tycker de utmätningarna av reklamen du och Petra gör känns som ni försöker dölja reklamen lite fast alla ser vad det är ni försöker sälja endå.
    Hoppas du förstår min tanke!
    Tack för en härlig blogg som jag alltid blir väldigt glad av att titta in på 🙂

    1. Hej Julia! Det är nya riktlinjer för att följa Reklamombudsmannen. Om du har läst min blogg vet du att jag har skrivit ”I samarbete med” fram tills detta inlägg. Vill gärna följa riktlinjerna från RO och de rekommenderar oss att skriva reklam eller annons istället för samarbete 🙂 kram!

  6. Jag älskar Mathem ! Vi är en stor familj med 5 barn i åldrarna 16,15,14,13 och 9 år så det går åt en hel del mjölk bland annat. Jag slipper stå i kö i affärerna, kan planera inköpen bättre och handlar inte lika mkt på impuls som man lätt gör i en fysisk butik. Chaufförerna är dessutom jättetrevliga och man får ibland smakprover också, sånt uppskattas !

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi