HAWAII short movie, part one

I samarbete med Deodoc

Aloha och happy friday!

Här kommer den första kortfilmen som Deodoc har tagit fram från Hawaii! Totalt är det tre stycken kortfilmer. Jag tror att jag är med mer i nästa film men man ser mig nog kika fram där mellan varven även i denna, osminkad och glad 😉

Nu ska jag göra mig i ordning inför boksigneringen, vi ses där! <3

  1. ser riktigt härligt ut! Var du där på semester eller jobb? Du skrev att du var på semester men det ser ut som du rest med Deodoc? Fick du och resten av gänget resan sponsrad? Eller betalade du ur egen ficka?

  2. Hej fina du!
    Min pojkvän är bortrest i helgen och det känns sådär extremt jobbigt som det bara gör ibland, utan att man inte riktigt kan sätta ord på varför. Klart att det är en saknad, men på något sätt känns det som mer än bara en saknad… har länge viljat köpa din bok så i eftermiddag gick jag äntligen och köpte den och nu ligger jag här i soffan och läser. Är så glad och tacksam att jag läser boken precis vid detta tillfälle, för detta är precis vad jag behöver denna helg. Är redan helt fast och dina texter får mig att må så himla mycket bättre. Det skapas liksom en speciell igenkänning i texterna, där du sätter ord på saker man har inom sig. Boken kommer vara min terapi för själen denna helg! Tack för att du delar med dig av dina känslor och får mig att inte känna mig lika nere i vintermörkret! Du är en stor inspirationskälla! Massa kramar ❤️

  3. Undrade verkligen också om du var där på semester eller om det var sponsrat. Kan du inte markera framtida resinlägg som är sponsrade med just ”sponsrat inlägg”? Tror det underlättar främst för att vi inte ska få uppfattningen att du har råd med 100 resor per år när det i själva verket är sponsrat. Kramar!

  4. Det har ju framkommit tydligt att de rest till Hawaii tillsammans med Deo Doc för att spela in dessa kortfilmer, men att de bokade in extra semesterdagar pga att resan är så lång. Likväl står det ju att detta inlägg är i samarbete med deodoc. Förstår inte förvirringen hos flertalet som kommenterar?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi