En helg med massa familjehäng, otur och lussebullar

Processed with VSCO with hb1 preset

I fredags på lunchen gick jag förbi Jossan i Mood Stockholm, hon hade en pop up-store för hennes nya märke Happitude. SÅ stolt över henne och hennes fina tröjor, självklart beställde jag en till mig själv!

img_4004

Sen sprang jag vidare till Akademibokhandeln för att prata om ångest!

img_4002

Efter samtalet blev det boksignering.

img_3980

Kan inte förklara kärleken i att ha min farmor, farfar, faster, mamma, pappa och flera vänner på plats för att lyssna och stötta. Helt sjukt var blödig jag var efteråt. Bästa gänget, tack för att ni finns och har min rygg.

Min farmor till höger i bild 🙂

img_3986

Efter boksigneringen gick jag, Amanda (som har börjat blogga!!! In och läs här!!!), Marith och Chloé till Riche för att fira med ett glas bubbel! Hurra så trevligt!

img_3992

Snabbt hem för att fixa i ordning och prick 19.30 plingade det på dörren. Mamma, pappa, Timmy, Sofia, nonna, nonno och Desy (min faster) skulle komma på middag!

img_4015

Vi bjöd på extra stora och goda Amarone-flaskor till middagen.

img_4014

Och så åt vi libanesiskt i mängder som vi beställde hem från Foodora!

img_4010

Vår diskmaskin är inte fixad än så det här var en bra lösning.

img_4012

 Vid tolv lämnade gästerna, förhoppningsvis både mätta och belåtna!

img_4009

I lördags vaknade jag tidigt, gick upp och gjorde julfrukost. Vi ligger lite efter med adventsljusen eftersom jag var borta men kämpar på 🙂

img_4026

På eftermiddagen skulle jag över till Timmy och Sofia för att julfika! Men hade verkligen otur på vägen dit. Det var ju snöstorm och svinkallt i lördags men jag kämpade mig ner till bussen. Efter att ha stått och väntat på bussen i femton minuter (och frusit ihjäl) så börjar jag förstå att den aldrig kommer att komma, så jag tar upp mobilen för att kolla om det går någon annan buss på SL. Bara det att mobilen dör av kylan mitt i min research så jag får börja lokalisera en taxi på gatan som alternativ (kan inte ringa någon Uber ju…). När jag väl kommer till T & S (200 kr senare…) kommer jag inte in i porten eftersom jag har deras portkod nedskriven i mobilen så fick stå utanför och frysa lite till innan någon gick ut ur porten och jag kunde smita in.

img_4030

Var rätt kall och irriterad efter detta, men ingenting som inte en lussebulle kan råda bot på 🙂

img_4031

Jag älskar verkligen lussebullar, skulle kunna äta tre stycken varje dag hela december utan att tröttna. Men nöjer mig med en om dagen 😉

img_4024

Var klädd i H&M från topp till tå.

img_4021

På kvällen bjöd jag hem Margaux för att äta middag och kolla på Så mycket bättre. Det var den mysigaste lördagen på väldigt, väldigt länge. För er som inte vet så har Margaux en liten bebis i magen och jag är så glad för hennes skull. Det är så mysigt att prata om graviditeten, förväntningarna, namn, uppfostran etc. Att filosofera utan att veta hur det egentligen blir. Så otroligt spännande!

img_4022

När hon kom hem vid halv tolv så skickade hon den här låten till mig, som vi precis hade sett i Så mycket bättre, så somnade vi till den i varsin lägenhet men nog ungefär samtidigt.

img_4040

Den tredje advent firades in hemma under dagen. D var lite trött från jobbfest kvällen innan och jag passade på att fixa med julklappar och sånt. Himla mysigt.

Men! När klockan slog middag tog vi oss bort till Hammarby Sjöstad.

img_4045

Vi skulle nämligen äta julbord med hela gänget på Restaurang Göteborg.

img_4039

Första julbordet är alltid det bästa. Mums så gott det var.

img_4042

Jag och min farfar (fyi ”nonno” betyder farfar på italienska) <3

img_4041

Nonna och Timmy <3

För övrigt så har jag nog den chicaste farmorn i världen. Alltid så elegant och vacker. Aldrig sett en snyggare 72-åring.

img_4046

Efter en underbar kväll tog vi en taxi hem i snöstormen och somnade sött. Den här helgen blev precis så som jag hade önskat – lugn, avslappnad och med tid för familjen.

  1. Du blir säkert lika chic som din Nonna när du är 70+ 😘 Är det från henne du fått ditt intresse för mode?

  2. Åh så glad jag blev av detta inlägg! Kanske är det för att jag själv också har just en nonna och nonno, och jag hoppas att jag med får äta julbord med dem när jag är 27. Din nonna måste bli väldigt stolt över att se sitt barnbarns namn på böcker och i tidningar, och du blir säkert lika chic själv på ålderns höst. Din tacksamhet och kärlek för familjen lyftes verkligen fram med dessa rader, så härligt att läsa. Stor kram till er alla!

  3. Lika fin som vanligt, lika på insidan som utsidan. Vad heter modellen på dina jeans från h&m? Har letat så länge efter ett par liknande och dina ser perfekta ut 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi