En middag med hundra barn och massa bröstprat

img_4094.jpg

img_4086.jpg

img_4107.jpg

img_4091.jpg

img_4106.jpg

img_4099.jpg

img_4108.jpg

Igår var jag på middag hemma hos världens piffigaste mamma – Lisa! Hon hade bjudit in till middag i samarbete med Foodora som bjöd på vietnamesiska tacos för stora och små. Vi var sju vuxna och åtta barn och det var faktiskt mycket mysigare än vad de låter. Shit vad imponerad jag var över alla barnen! De var så snälla, roliga, finurliga och härliga. Vi hade världens trevligaste kväll alla tillsammans och vi vuxna fick även ett par timmar där vi kunde sitta och skvallra i lugn och ro när barnen lekte i andra rum. Kvällens samtalsämne var bröst, hehe, och vi hann nog dissekera ämnet i detalj. Bröstförstoringar, vad som händer med dem efter amning, hur man tejpar bröst och en hel del hemlisar också.

En otroligt trevlig kväll med gamla och nya vänner. Jag är så glad för alla människor jag träffar i mitt liv, stora som små, och känner hur mycket mer välmående jag blir som människa när jag får umgås med folk som har så stark, positiv energi. Speciellt barn, deras energi är så ren på något vis. Jag känner verkligen att jag är på rätt väg i livet när det gäller alla typer av relationer och är så tacksam över det!

God morgon förresten, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen skriva lite mer med er. Är lite trött idag efter julbordet igår hehe… men vi hörs snart. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi