Dansa på stolar och äta italiensk sill – med världens bästa gäng!

img_4110

img_4113

I torsdags gick jag på julbord med mitt lilla kontor som alltså består av Petra, Linn, Paulina och Daniel (som tar fotot ;-). Eftersom alla som är anställda har julfester med jobbet bestämde vi oss för att styra upp vår egen julfest med vårt egna kontor! Vi sitter ju på No 18 där det är massa fler företag, men just vi delar alltså kontorsrum och tja, då blir man ju rätt nära efter ett tag.

Jag, Daniel och Linn började i alla fall kvällen på Köttbaren där vi tog ett glas och snackade skit. Efter en timme tog vi en taxi bort till TrattorianKungsholmen för att möta upp Petra och Paulina. Vi åt ett julbord helt i min smak – ett italienskt! Eller, italienarna äter inte julbord, men det var ett svenskt julbord med italienska smaker och influenser. Alltså mycket smak av parmesan, basilika, tomat, tryffel. MUMS så gott. Även snapsen som smakade limoncello gick inte av för hackor. Efter ett lååångt julbord, massa mat, snapsvisor och skratt tog vi oss vidare ner på stan för en utekväll. Bardot, Bergmans och Fou, men där kastade jag in handduken vid 04 (!). I still got it haha, har nog inte varit ute till fyra en vardag på fyra år. Men Gud så kul det var! Dansade på stolarna, träffade ungefär halva Stockholm ute (vi var inte de enda som hade julfest i torsdag…) och kom hem med ett riktigt brett leende på läpparna.

Heja julfest! Tur att man bara har en om året, och att det är med ett så fantastiskt gäng dessutom. Undra om vi fortfarande delar kontor och har julbord även nästa år? Jag hoppas det.

Oj nu måste jag värma på glöggen, Cilla kommer över på fika strax. Puss!

  1. Hej Michaela!
    Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg!
    Sen undrar jag om det finns någon sida som kan skicka din bok finns till Tjeckien då jag bor här?
    Kram!

    1. Hej fina!

      Det bästa är att be en vän köpa boken till dig och sedan skicka den som vanlig post utomlands, blir billigast så!

      Puss

  2. Hej Michaela! Vet att jag för ett tag sedan läste att du använder Giorgio Armanis Lasting Silk Foundtion, och undrar om du fortfarande rekommenderar den? Har liknande hudtyp som du och tycker att det är svårt att hitta en foundation som håller sig fin på huden hela dagen. Eller har du hittat någon som är ännu bättre? Kram och god jul!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi