Flytande flamingos och kompisdejt

Här kommer helgen i bilder!

img_4570

I lördags bytte vi hotell! Vi åt frukost och checkade ut från Shangri-La för att sedan checka in på Grosvenor House Dubai. Ni med vakna ögon minns säkert att vi bodde här förra året också. Blev så förtjusta i hotellet så det kändes självklart med ett återbesök. Det är faktiskt ganska perfekt på semester att köra en gammal favorit samt testa något nytt, både när det kommer till hotell och restauranger.

img_4573

Jag hade på mig shortsdress från NA-KD (annonslänk!)

img_4577

Efter några timmar av sol och bad åt vi lunch på stranden.

img_4581

Hatar inte direkt en sån här stund i livet.

img_4588

Och vid fem-tiden tog vi oss tillbaka till vårt hotellrum (på 24:e våningen!)

img_4586

Hotellet har inte missat mina positiva uppdateringar om dem i sociala medier, för det här väntade på rummet när vi kom upp igen. TACK Grosvenor House <3!!!

img_4591

Så gjorde vi oss i ordning lite snabbt för middag medan vi dansade och drack bubbel!

Blus från Ahlvar, byxor från By Malene Birger/Wakakuu, skor från Hugo Boss

img_4597

Vi åt en enkel middag på hotellet, snackade skit njöt av att sitta utomhus och äta middag tio på kvällen utan att frysa.

img_4670

Sen var det söndag! God morgon drömsöndag som startade med drömfrukost!

img_4610

Avslutade frukosten med varm crepes proppfylld med nutella. Varför är det så gott? Helt sjukt.

img_4624

Efter frukosten gick vi ner till stranden där vi sedan hängde resten av dagen. Jag gjorde en vlogg igår så ni får se hela dagen i vloggen som kommer på söndag!

Efter stranden gick vi på massage tillsammans och sen spa:ade vi, mysigaste stunden på länge. Drack ingefärste, bubblade och somnade till i varma stolar.

img_4638

Sen var det dags att piffa till sig.

img_4647

Så jäkla nöjd över den här klänningen som jag klickade hem innan semestern (finns här, annonslänk). Sitter helt perfekt och är hur skönt som helst.

img_4662

Vi hade bokat kompisdejt med Nicole och EricBuddha Bar! Hur mysigt!

img_4655

De har så himla härliga drinkar på Buddha Bar, jag beställde en drink som kom in i en flytande flamingo och sånt älskar man ju.

img_4667

Två snyggingar.

img_4659

Nicole har typ alltid känts som en lillasyster för mig haha, från när jag träffade henne för första gången för fem-sex år sedan. Har liksom alltid brytt mig om henne och vill bara krama sönder henne när vi ses.

img_4668

Vi drack massa drinkar, snackade skit, åt god mat och när middagen var över tog vi en drink i deras bar på övervåningen. Jag älskar Buddha Bar, sån häftig restaurang, väldigt mäktig (och stor!).

Vilken helg va! Blir supermys hemma i kylan nästa helg för att kompensera trevligheterna. Nu måste jag tyvärr avsluta för här är klockan snart sju och vid halv åtta ska vi iväg på en till kompisdejt! Min vän Jonas är i stan tillsammans med hans tjej och deras bebis så vi ska ses en sväng. Jag älskar ju att kompisdejta, har alltid gjort det.

Puss och hoppas att ni har en mysig måndag!

  1. Åh vad härligt! Bodde på Le Royal Meridien i november och det kan ha varit den bästa semesterveckan i livet! Är sugen på att testa Grosvenor nästa gång 🙂

  2. Åh, vad härligt ni verkar ha det!

    Jag och några tjejkompisar åker till Dubai om en månad och funderar om vi antingen ska äta på Zuma eller Buddha bar. Vet du om maten på dessa restauranger ligger på samma prisnivå eller om nån är lite ”billigare”? Vad kostar ungefär en middag på Buddha bar? Förstår att det är svårt att svara på.

  3. Till Frågor med Forni! Hej Michaela! I vår är det min tur att gå på studentbal. Du har ju en sådan elegant och stilren klädstil, därför undrar jag om du har något tips på hemsidor där jag kan kika på fina balklänningar? PoK<3

    1. Vet att det inte alls var min åsikt du sökte, men kan absolut tipsa om märket Virgos Lounge (virgoslounge.com)! SÅ snygga klänningar som känns otroligt lyxiga för runt 800-1500kr. Kan vara värt att kolla in i alla fall 🙂

  4. Vilken härlig semester!
    Shortdressen från NA-KD – hur upplever du längden på den/vilken storlek satsade du på? Tycker den är superfin, men ibland kan såna typer av plagg bli alltför korta och det blir ju varken snyggt eller skönt.

    Fortsätt med allt det fantastiska arbete du gör, och gott nytt 2017!

  5. Michaeala!

    Jag och min kille sitter och kollar på en resa till Dubai nu i Mars. Vill bara kolla med dig om Grosvenor House har en privat strand eller tillhör den den allmänna stranden? Har hört så olika om stränderna, att vissa tycker att man ska bo på ett hotell med ”egen” strand och andra säger att den allmänna stranden är bra men dyrt att hyra stolar. Hade varit skönt att bo på ett hotell där solstol ingår!

    Tack snälla för svar!!
    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi