Bebisar och ballonger fyllda med önskningar

img_4680

I förrgår åt vi en lång frukost i vanlig ordning och sedan tog vi oss ner till stranden.

img_4713

Livet på stranden = bästa livet.

img_4819

Låg och läste Styleby med skyskrapor i bakgrunden.

img_4781

Sen badade vi lite till!

img_4698

Bikinin är från Calvin Klein, solglasögonen från Prada och örhängena från Sophie by Sophie om någon undrar.

img_4821

Efter många timmar av strandhäng åt vi en sen lunch i solnedgången.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och på kvällen såg jag som sagt ut såhär!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hur vacker är inte lobbyn på Grosvenor House? Jag älskar den, fylld av gigantiska blombuketter som tar över hela rummen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi skulle som sagt iväg på kompisdejt med Jonas plus vänner, bebisar och hans flickvän. Här är Jonas son Julian som är fyra månader, vill man inte bara äta upp hans kind?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi sågs på Ritz Carlton för en drink. Hur fin var inte den drinken som vi tjejer tog? 5 spice mule hette den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

D’s drink kom in på en bricka med ett litet värmeljus. Obs missa inte gullig baby nr 2 i bakgrunden :)))

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter ett tag var det dags att säga hej då till dessa solstrålar och röra sig vidare. Jonas är en av de gladaste människorna jag känner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag och D hade middagsbokning på Siddharta Lounge by Buddha Bar. Vi var där förra året också (klick!) men när vi kom i år såg vi att de renoverat om hela stället!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sååå fint hade det blivit, både ute på de stora terrasserna men också inomhus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De här stolarna? JA TACK.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Många ställen här är mörka och ligger inomhus på olika hotell men det här stället ligger högt upp och känns så himla fritt och rymligt. Fick helt klart Miami-vibbar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi började med varsin drink. Ser ni min drink till höger? Det är en gubbe som håller i en ballong. Till ballongen fick man en lapp där man fick skriva ner något man önskar sig, så knöt man fast lappen på ballongen och släppte sedan iväg den i himlen. Så otroligt fin grej? Blev nästan ceremoniellt när jag släppte taget om min ballong. Hoppas min önskning går i uppfyllelse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

<3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Först tog vi in en carpaccio, tonfisktartar och wagyu-sliders att dela på, de var supergoda alla tre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Följt av en sea bass och en kyckling som smälte i munnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag avslutade med en chokladfondant, såklart!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och det var den härliga måndagen!

  1. Jag blir lite ledsen när jag läser att du släppte iväg en ballong som kanske hamnar i havet till slut. Du skulle väl aldrig kasta en trasig ballong i vattnet eller på gatan? Det här är ju samma sak som händer i slutändan. Utöver det tonfisk, som är utrotningshotad. Vi är alla människor på samma planet, vi har alla ett ansvar att hålla planeten levande. Om någon i kommentarsfältet, eller Michaela själv, vill kommentera att man kan inte göra allt – nej det kan man inte. Men man kan göra mycket, mycket mer än de flesta gör. Och med det sneda ”rättvisetänket” att personen där borta gör mindre än jag själv så då tänker inte jag bättra mig kommer vi aldrig tillrätta med något problem.

    Det jag vill få fram med den här långa kommentaren, som jag hoppas någon tar till sig av, är att utan miljötänk och utan ansvar för miljön kommer det inte finnas några samhällsfrågor att bry sig om i framtiden, för planeten klarar inte hur mycket stryk som helst.

    Hoppas ni får en fortsatt fin semester, det ser underbart ut med hav och sol!

  2. Jag åker till Dubai med Emirates i economy class om ett par veckor. Jag lider av klaustrofobi och blir tyvärr lite orolig när jag läser olika inlägg på nätet där det står att det ska vara väldigt trångt i just Emirates boeing 777-300er. Har du suttit i economy till Dubai med Emirates, eller har någon annan som läser här gjort det, som kan ge mig lite input? Tacksam för svar!

    1. Hej Therese! Jobbar med Emirates och har flugit med dom, tycker inte direkt att det är trångt, dock är jag 1.60, men om du lider av klaustrofobi men inte är flygrädd så rekommenderar jag dig att komma tidigt till incheckningen och be om plats på nödutgången, där är det typ 1 meter i benutrymme 🙂 jag är vääääldigt flygrädd, har flygit med de flesta bolagen och tycker defenitivt att Emirates är det bästa av alla! Dom flyger alltid med Boeing från Sverige, ju nyare planet är desto mer utrymme är det också 🙂
      Hopas du får en härlig resa!

    2. Hej! Tänkte att jag också kan ge dig en liten åsikt om emirates economy! 🙂 Jag har inte erfarenhet av så många olika bolag, men tycker emirates är superbra! Jag är kort och har aldrig några problem, men min pojkvän som är desto längre uppskattar dem också. Absolut större utrymme än diverse ”grekland charter-plan” och också högre i tak så hela kabinen är ju enormt mycket större och rymligare. Bokar du direkt via emirates så kan du även välja plats på deras hemsida (men checka in online i förväg så du inte får en annan plats när du väl kommer till flygplatsen). Som någon annan skrev här kan du komma tidigt och be om plats vid nödutgång och hoppas att du kan få det (dessa är spärrade i platsbokning online om jag inte har helt fel). Längst bak i planet finns det även platser på sidorna där det endast är två säten, om du flyger med någon du känner kanske det känns som ett bra alternativ?

  3. Hej! Brukar inte kommentera här inne men har läst din blogg slaviskt i många år och är verkligen ett stort fan av hur genuin och härlig du är<3 varenda gång man går in här så fylls man av glädje och positivitet. Och förresten, du och din pojkvän är verkligen urgulliga, ni ser så otroligt lyckliga ut! Hoppas ni har en underbar semester! Massa kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi