Ett så jävla bra år

Jag har tänkt så mycket på det här nya året, vad jag vill uppnå, var jag ska och vad jag måste förändra. Jag har nästan alltid varit i förändring, jag står aldrig still för jag har aldrig trivts helt med där jag har stått. Jag vill framåt, uppåt. Hela tiden nå någonting bättre än det jag har.

Men inte i år. För första gången i mitt liv så trivs jag där jag är till hundra procent. Alltså, jag skulle egentligen behöva skriva det i capslock för att det ska framgå: JAG HAR ALDRIG VARIT SÅHÄR LYCKLIG, JAG HAR ALLT JAG VILL HA I MITT LIV, ALLT MER ÄN DET HÄR ÄR BARA EN BONUS OCH OM ALLT EN DAG VÄNDER SÅ SKA JAG FÖR ALLTID MINNAS DET HÄR, MEN JAG VILL INTE TÄNKA SÅ JUST NU, JAG VILL BARA OMFAMNA DEN HÄR GALNA LYCKA OCH DEN TOTALA KÄNSLAN AV RIKTIG JÄVLA TILLFREDSSTÄLLELSE. INTE NÅGON KORTVARIG LYCKA, INTE DEN SOM MAN KAN FÅ AV EN HÄRLIG HELG ELLER NÅGRA BRA YOGAPASS UTAN MYCKET MYCKET STÖRRE ÄN SÅ – FÖR DET STÅR STARKT OCH STADIGT OCH DET HAR GJORT DET UNDER GANSKA LÅNG TID. I FUCKING DID IT HEEEEELVVVVVETE VAD JAG ÄLSKAR MITT LIV MITT MITT MITT TACK MICHAELA FÖR ATT DU TOG DIG HIT

Jinxade jag sönder det nu?

Hoppas inte.

Jag vet att världen svämmar över av olyckliga själar. Jag vet att många av er som läser befinner er i en period i ert liv som kanske inte är helt lätt. Jag vet att det är tufft, jag vet hur det känns när det smärtar på insidan. Jag vet hur det är att försöka bli glad utan att det går speciellt bra. Jag vet hur det är att känna att lyckan är lånad och att någonting skaver inuti en.

Så därför vill jag bara berätta för er om att det händer att det vänder. Tålamod är en stor sak, mod ännu större och tron på sig själv störst av allt. Om man har med sig det kan man nå längre än vad man först trodde. Till exempel kan man sitta en januarikväll 2017 och inse att man varit lycklig fett länge och inte vill ändra på något i sitt liv eller i sig själv för att man är precis där man vill vara. Det finns yttre faktorer som jag inte kan påverka, som gör ont för mig att tänka på, som jag inte är redo att acceptera, och kanske aldrig kommer att kunna acceptera. Men inuti mig själv, i mitt liv, i det jag kan påverka – där är allt lugnt, tryggt och harmoniskt. Äntligen.

När jag gick igenom mina nyårsmål från förra året och insåg att jag kunde pricka av de viktiga av dem blev jag så himla stolt. Stolt över hur jag har prioriterat mina vänner i år, för att ta ett exempel. När jag tittar igenom min drömlista och inser att jag kan pricka av flera punkter, då ler jag för mig själv. Alla tårtbitar är liksom 10 av 10 poäng. Det är inte så ofta, nästan aldrig, som det ser ut så. Jag har varit så himla snäll mot mig själv i år, samtidigt som jag har lyckats gå flera steg framåt i min karriär. Det är en svår balans men jag klarade det. Gud så stolt jag är.

Livet – så häftigt. Jag är tacksam över det jag har.

Till er som inte har det så lätt just nu – håll ut.

P.s skriver om det här med drömlista i min bok. Drömlistan är underbar. Puss. Vi avslutar med lite bilder från mitt 2016.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

IMG_6822

IMG_6698

IMG_7137

daca15b520f0637048637c50eecd8ce1

IMG_8210

IMG_9171

IMG_0770

IMG_0821

IMG_3011

IMG_2991

475a0395_57fb469eddf2b31768b85438

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Vilket härligt inlägg, detta är du så värd!! Tycker även att det var en bra påminnelse om att man inte måste framåt hela tiden, ibland måste man också stanna upp och se på vad man faktiskt har åstadkommit 🙂

  2. Wow, bara wow. Vilket fantastiskt inlägg. Vad bra att du är stolt, och jag önskar dig all lycka under 2017. Jag är en av alla som har en jobbig tid. 2016 var verkligen mitt sämsta år hittills. Det ledsamma är att jag nog känt så varje nyår de senaste åren. Det har bara blivit värre, och värre. Idag var jag hos min psykolog. En kvinna jag gått till några gånger nu. Hon känns trygg och hjälpsam. Jag kan inte se hur eller att det kommer bli bättre, men jag försöker lita på att det blir bra så som det löser sig för många andra. Livet är ju såhär, upp och ner. Men just nu tycker jag inte om livet, inte alls. Längtar tills jag kan skriva ut min glädje med capslock jag med, åh. Älskar att du gör det. Fint att du mår bra. Bra jobbat <3 Det är du värd!

  3. ALLTSÅ HÖRREDU!! fy fan vilken lycka att komma till den punkten, att känna så om sitt liv. Du är SÅ SÅ SÅ värd det och tack för peppen du ger oss att det går att må bra <3 må helt bra och vara lycklig!

  4. Oh vilket härligt och peppigt inlägg! Glädje smittar av sig så hoppas att fler känner den positiva energin du förmedlar i den text för det gör jag 🙂 Och till alla där ute som mår dåligt – stor kram!

  5. Så härligt! Önskar verkligen att jag får känna sådan genuin lycka länge snart. Jag har ett bra och kärleksfullt liv men 2016 har varit till stor del ganska grått. Min värld har känts grå även fast jag har det så himla bra. Har tagit första steget nu och slutat med alla extra hormoner. Jag ska inte behöva må dåligt!

  6. Vilket fint inlägg!!! Befinner mig själv i en riktig svacka just nu, då jag precis insett att jag nog gått in i väggen, och det gör så mycket att läsa om din lycka och minnas att den känsla som du beskriver finns. Det kändes för en stund som att få låna en bit av mitt gamla jag. Jag läser din bok just nu och tycker mycket om den. Även om jag vet att jag inte är ensam är det viktigt att läsa andras historier, så tack för att du låter oss få läsa din!

  7. Åh!!! Om jag också får; VILKET UNDERBART INLÄGG <3 och du satte ord på mina känslor! Känner precis så som du gör och det är man så värd, utan alla nedgångar hade man nog aldrig kunnat känna en sånhär lycka i livet och vara så tacksam och stolt över sig själv.

    Du är min absoluta favoritblogg, verkar alltid vara så genuint genom go och snäll! Tack för att du delar med dig av ditt liv och är med oss i upp och nedgångar. Super mega kramar!! Heja livet! <3

  8. Åh, hela jag fylldes med värme, längtan och hopp! Att någon gång komma ur ”förändringsfasen”. Att bli nöjd och må bra!

    Jag är såå glad för din skull! Och även att du delar med dig av detta! Jag tror det gör att fler där ute känner hopp!

    Tack!

  9. wow, you go girl! 2016 har varit mitt jobbigaste år hittills, men detta ger mig mycket hopp om att jag kommer komma tillbaka till lycka. Tack för det.

  10. Men sååå härligt! Precis så ska man ju känna, tycker vi också borde sprida mer genuin glädje i samhället för det är ju verkligen peppigt för andra också. Kram!

  11. Så BRA! Vad kul att läsa att någon är så lycklig med sitt liv, det är ju så det ska vara! Bra jobbat Michaela för att du kämpat dig dit – superinspirerande!

  12. Alltså UNDERBART inlägg!!!! ÄLSKAR DET. Unnar dig all framgång och tack för all tid och kärlek du lägger ned på den här bloggen. Du är bäst!!!! <33333

  13. Fan vad härligt! Du känns så varm och mysig på något vis, jag vet inte hur jag ska förklara men bilden man får av dig i bloggen är att du är väldigt omtänksam mot vänner och familj och att du är närvarande i det du gör. Just närvaron är ju egentligen ganska sällsynt idag, fortsätt så 🙂 Så gött att läsa om din lycka, jag hoppas att jag också är där en dag!

  14. Du är så vacker att man smäller av! Du är så värd att vara lycklig! Otroligt peppande att läsa detta inlägget även om man själv inte alls känner som du. Tack för att du är så bjussig och delar med dig av ditt liv <3 Stor kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi