VLOGG: Dubai, strandhäng, spahäng och middag med Eric & Nicole

Här kommer en vlogg från förra veckan! Ni får följa med oss ett dygn i Dubai med frukost, strandhäng, spahäng och lite sånt semesterhärligt. xx!

  1. alltså huur får du sån underbar volym i ditt hår? är det schampoo&balsam eller extraprodukter efteråt? Herregud, är sånt hår man drömmer om! Fantastiskt mysigt med vloggs(?) förövrigt!

  2. Åååå vad jag älskar dig! Skrattade högt vid några tillfällen haha, ”gud vad töntigt, sen blir de drinks”, hahah. älskar hur du har självironi och visar en så unik och äkta bild av dig själv och ditt liv <3 KRAAAAM

  3. Vackra människa!
    Du låter som kronprinsessan 🙂 Lika härlig röst.
    Så härlig vlog. Du känns så äkta.
    Grym är du 🙂

  4. Jag tror inte jag har kommenterat nån gång förut, men jag har följt din blogg nästan från start! Ville bara säga att du verkar vara en så JÄKLA härlig person, skrattade högt åt din kommentar om ”drinks”! Tack för all inspo och för alla roliga/känslosamma/viktiga blogginlägg som du levererar varje dag! Heja dig!

    1. Haha – tack för peppen och kul med en kommentar efter så många år tillsammans! Hoppas du fortsätter läsa länge till. Puss!

  5. Bästa! Mer vlogs de är så himla mysiga! Följt dig sedan rar-tiden och kommenterar först nu precis som en annan i kommentarsfältet. Vill passa på att tacka också för allt du delar med dig av. Massvis med varma kramar.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi