Veckans lista: goda grytor och små hus

Creamy-Coconut-Lentil-Curry-680-2

Vegetarisk linsgryta

Hur gott låter det inte med en creamy coconut lentil curry? SÅ GOTT. En läsare mejlade mig och tipsade om detta recept, ska absolut testas! Klicka på länken ovan för att komma till den fina bloggen.

e093ff96805043d097506ccfd555b6eb

New Girl säsong 5

Nya säsongen av New Girl finns på Netflix! Aaaah! Såg klart den i torsdag och åh vad mysig den var. Feel good på högsta nivå. SE!

hus815

Ett litet hus på 22 kvm

Gulligt ju? Jag älskar när människor hittar kreativa lösningar på små boytor, det är så inspirerande och mysigt. Det här huset är ju himla litet och fint.

josefin-dahlberg-yoga_588a34d2e087c33eda1f0a9e

”Jag testade att yoga sju timmar om dagen i en vecka – det här lärde jag mig”

Jossan var i Indien på yogaresa förra veckan och jag skulle egentligen följt med men valde att stanna hemma efter en höst med lite för mycket resande. Hon har skrivit ett blogginlägg om vad hon tar med sig från sina sju dagar av yoga och det var så inspirerande. Jag kände hur jag liksom tog in och med mig hennes ord. Fint.

cca4c94c8641258490ae5adb3d0edec2

Bara en jävligt gullig hundvalp.

  1. Hej Michaela,
    Jag kommer ihåg att du hade som mål förra året att ta mindre plats i sociala sammanhang. Hur gjorde du? Ändrade dig? Etc…..
    jag är väldigt social som person och hatar verkligen tysta stunder då ingen säger någonting & därför är jag den personen som känner att jag måste prata och få i gång diskutioner. Men det är också rätt jobbigt, jag gör det av en god tanke men vill liksom inte att vissa ska uppfatta mig som självupptagen som pratar heeeeela tiden.
    Därför skulle jag vilja ha lite tips på hur jag ska kunna övervinna rädslan för tysta stunder och låta någon annan ta smällen och prata istället.
    Att ta mindre plats i sociala sammanhang kommer bli mitt mål i år.. 🙂

  2. Hej Michaela!
    Jag har en fråga som jag tror och hoppas passar in på ”frågor med forni”
    Jag undrar hur man gör för att se äldre ut? Det kanske låter sjukt, men jag är 29 år och fyller 30 i år men folk tar mig för att vara 20 år? Varför gör folk det? Finns det konkreta tips på hur man ser äldre ut? Saken blir inte bättre av att jag pluggar på universitetet fortfarande (började plugga sent) vilket avspeglar sig i min klass, där ALLA andra är mellan 20-22. Jag vet inte vad jag gör för fel? Ihop med att jag tydligen ser ung ut är att jag har världens ålderskris, det känns rent ut sagt förjävligt att fylla 30, och folk tar än för att vara 20, och jag undviker sociala sammanhang så mycket det går mycket för att få frågan, hur gammal är du? Svarar man och folk tror att man driver, usch jag hör själv hur löjligt det låter men jag orkar inte mer. Finns det några konkreta sätt i hur man ser äldre ut? Jag har lika långt hår som du och sminkar mig naturligt. Är det någonting med kläder, smink, hår som du upplever signalera 30+? Vill verkligen kunna göra någonting för att försöka se äldre ut. Jag känner också en oro inför framtiden då jag kommer att ta examen som 30 plusare, kommer jag ens att få ett arbete? När alla andra är 20 + borde jag hamna i papperskorgen direkt. Tror också att min ålderskris har att göra med att jag och de flesta andra (tror jag) associerar 30 år med man, barn, hus osv. Jag har liksom ingenting av det? Pga. svårt med boende i storstäder bor jag nu i en studentlägenhet, singel och förtvivlad. Allting känns så värdelöst. Förlåt för min luddiga fråga och att det kan uppfattas som gnäll? SÅ är det verkligen inte, jag mår verkligen så dåligt över det här och hoppas på tips och råd av dig! Du är bäst. Stor kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi