WEEKLY PLANS

God morgon måndag!

Den här veckan stavas fokus. Förra veckan var kaos med modeveckan, inspelningar, jobbevents, id-kapning på flera håll och så en magsjuka på det. Kände mig helt sönderbränd och den här veckan behöver jag samla kraft, inte göra av med den. Jag ska fokusera på jobb, äta snäll mat och försöka få lite sömn, jag sover inte så bra om nätterna längre.

Måndag: Jag har precis varit och gjort en intervju plus fotografering för Studentum. Intervjun gjordes på Café Pascal och fotograferingen på Stockholms Stadsbibliotek, så vackert det är där alltså! Det är helt klart något speciellt med bibliotek. Extra kul att Andrea som intervjuade mig är ålänning och väl bekant med min åländska släkt. Det är så roligt med Åland för det är så litet och alla känner verkligen alla, haha. Jag har aldrig träffat någon från Åland som inte känner min släkt där, så mysigt! Jaja, jag ska strax iväg på yoga och under eftermiddagen blir det kontoret, har en hel del att ta tag i. Ikväll ska vi fira Sam som fyller år, grattis bästa Sam!
Tisdag: Träna på morgonen och sen lunch med Awa. På eftermiddagen blir det kontoret och på kvällen ska jag på en middag som Sara Biderman har bjudit in till, det ska bli jättetrevligt!
Onsdag: Möten möten möten. Har ett härligt lunchmöte inbokat som jag ser fram emot. Ska försöka komma hem i tid på eftermiddagen och bara mysa under kvällen, är sugen på att laga något gott.
Torsdag: Podd-frukost som Joanna har bjudit in till! Härlig start på dagen! Sen ska jag fota ett samarbete, publicera det och hänga på kontoret.
Fredag: Min hemmadag den här veckan! Så det blir ”kortvecka” för min del, även om jag såklart jobbar på fredag också bara det att det blir hemifrån.

Som sagt, lugn vecka med två av fyra vardagskvällar inbokade, det är ju min regel. Aldrig mer än två vardagskvällar borta, så det gäller att prioritera och våga säga nej. Nu måste jag sticka så jag hinner byta om innan yogan, puss!

fc62268d33ab79c50718af84dca9af1b

  1. Saker jag tänker varje gång jag går in på din blogg men aldrig säger:
    – Du ger så mycket inspiration.
    – Du känns så harmonisk men ändå i farten. Det är så otroligt harmoniskt att gå in och läsa din blogg.

    KRAM <3

  2. ÄR DU MELLAN 15-19 ÅR OCH KÄNNER DIG NEDSTÄMD, DEPPIG OCH OROLIG? Eller känner du någon som stämmer in på den beskrivningen?

    Ville bara tipsa om att det snart kommer erbjudas en psykologisk behandling via nätet helt kostnadsfritt ! Ni kan anmäla er och läsa mer om projektet på http://www.unga.nu

  3. Äh vad kul att du har åländsk släkt! Är själv från Åland men pluggar nu i Skåne. Träffade dig faktiskt på Emporia i höstas, så en ålänning har du träffat förut hehe 🙂

  4. Hej Michaela! Hade varit så roligt om du hade kunnat göra en ”yoga med forni” som videoklipp, är så intresserad av att komma igång med yoga och hade varit superkul om du visade några nybörjarpositioner 🙂 styrkekramar från mig

  5. Vad kul att du har släkt på Åland! Min släkt på farfars sida kommer därifrån och vi har sommarställe där. Var bor dina släktingar?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi