Carro x Rock n Blue, överraskningsfest och en båttur

img_5592.jpg

I fredags skulle vi fira den här pinglan som släppt en kollektion med tre pieces för Rock & Blue. Carro är riktigt vass på design och plaggen var genomtänkta, snygga och smarta (älskar smarta kläder!). Grattis Carro – så impad över dig!

img_5596.jpg

Badrummet inne i sviten på Story Hotel, där vi huserade, var så fint tycker jag. Stort och med fönster (!). Nästa lägenhet drömmer jag om ett badrum med fönster.

img_5594.jpg

Kampanjbilderna är så snygga!

img_5599.jpg

Under kvällen hölls det tal, skålades och skvallrades. Jag var dock nykter hela fredagen pga magsjuka dagen innan – man måste ju vara snäll mot magen då!

img_5614.jpg

Klassfoto. Blir så pirrigt kär i mitt jobb när jag ser sådana här bilder. <3

img_5601.jpg

Jag var dock tvungen att smita vid åtta, för Emma hade styrt upp överraskningsdrink för Sam hemma hos dem! Hon hade gjort så fint med massa plockmat, champagne, drinkar, tårta och var dessutom supervärdinna hela kvällen igenom. Hade så himla trevligt!

img_5612.jpg

Hurra!

img_5621.jpg

Sen blev det plötsligt lördag och då var jag tvungen att återhämta mig lite från veckan, så var hemma hela dagen och hängde omkring. Städade lägenheten och mig själv, sorterade, jobbade. Vid sju kom Sam och Emma över för lite skitsnack och sen promenerade vi ut till Djurgården.

img_5622.jpg

Vi hade nämligen bokat in en mysig middag på Villa Godthem. Jag åt såklart planka, för det är deras klassiker, men med röding istället för ryggbiff. Mums!

img_5633.jpg

En chokladfondant på det och sen promenerade vi hem i Stockholmsnatten igen.

img_5637.jpg

I söndags gjorde jag frukost till oss. Gröt med banan, äppelmos och jordnötssmör till D samt mackor med avokado + banan & jordnötssmör till mig!

img_5639.jpg

Till frukosten läste jag senaste numret av Chic som var grymt. Älskade den här intervjun med Johanna Ljunggren.

img_5642.jpg

Sen tog jag båten ut till Hammarby Sjöstad, efter att ha kollat på en förmiddagsfilm.

img_5645.jpg

Hej hej!

img_5652.jpg

Jag mötte upp mamma och pappa, så gick vi till Göteborg för att äta brunch. Restaurangen alltså :)))

img_5646.jpg

En egg benedict med skinka, en med avokado och en räkmacka! Jag drack äppelmust, min nya obsession. Vill leva på äppelmust.

img_5654.jpg

Sen tog jag båten tillbaka till stan och mötte upp MarithStrandvägen 1, jag behövde lite vänskaplig kärlek. När jag kom in höll jag på och gapade om att det var nutellans dag, då kom bartendern ut med varsin sked nutella till oss :)))

img_5656.jpg

Och när vi ooo-ade oss över hur gott det var, så blev det pannkaka med nutella också! Kanske hörde han på våra samtal att vi kunde behöva lite snällhet just den här söndagen. Så fint när okända människor är gulliga mot en, gör hela ens vecka ju.

img_5658.jpg

När kvällen kom, åt jag och D spaghetti med köttfärssås.

img_5661.jpg

Avslutade med film och cupcakes innan jag svimmade av i ren sockerchock. Nu blir det (ett försök till…) detox ett par dagar!

  1. Älskar dina såna här inlägg! Personliga, roliga och sjukt trevliga!
    Dom cupcakesen såg ju sjukligt goda ut! Vart köpte ni dom?
    Kramkram

  2. Men alltså ”magsjuka dagen innan”. Stanna hemma 48 h!!! Förlåt men jag blir så ofta smittad av olika saker för att folk lämnar hemmet alldeles för tidigt efter sjuka.. vi måste visa andra människor lite mer respekt. Blir så provoserad när jag hör folk säga typ ”äsch lite feber hindrar mig inte”. inte coolt på ngt sätt… nu kanske din magåkomma var av nåt du ätit eller så och jag vill inte vara elak, men isf hoppas jag du var riktigt säker på att det inte var smittsamt innan du drog på event!

      1. Skriv hellre matförgiftning då 🙂 Det är ju inte samma sak. Reagerade också på detta och kändes så osoft att gå på event och möta gravida vänner annars…

      2. Hej forni, hur vet du att det var matförgiftning? Tog du prover på det som kom upp eller ut? Det är nämligen det enda sättet att skilja på matförgiftning och calici. Har haft forsakre som föreläser och stått och skämtat om alla människor som skyller på ”matförgiftning”. Det är liksom högsäsong för calici nu tänkt ett steg längre. Finns immunsupprimerade, bla visss äldre, som faktiskt inte klarar calici och avlider. Gäller att alla tänker ett steg längre och stannar hemma en extra dag med respekt för andras liv (vanliga friska vill ju inte heller bli smittade…) och inte för skiten vidare. Hoppas jag inte lät allt för hård nu inte min mening men så onödigt att gå runt och smitta ner andra med calici 😉 kram

  3. Yeeei älskar såna här inlägg där man får följa med dig runt<3 så mysiga dagar. Nyss börjat läsa din bok för övrigt och alltså ÅH så himla bra, du är fantastisk som skrivit den<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi