Energigivande lunch och pampig middag 

Mitt underbara bordssällskap igår: Petra, Carro, Joanna, Jessica och Sara

Igår hade jag en fin tisdag som var väldigt snäll mot mig. Lunch åt jag med solen i ögonen på Wienercafét med Awa, vi avslutade med semla och kaffe (ingen semla för mig dock, ska unna mig en laktosfri snart :). Efter många timmar på kontoret där jag, trots låg energi, lyckades pricka av alla mina punkter på att göra-listan så gick jag upp till Brobergs MatsalNK. Matteus hade bjudit in till en middag där fem olika modepersonligheter fick bjuda in personer och sedan tolka varsitt bord. Vi pratade om allt från kommande Tinder-dejter (inte för mig då haha) till hur man tar sig ut ur friend-zonen. 

Och! De fick se produktbilderna på min sko ”Michaela” som jag har designat för Flattered. IDAG SLÄPPS BILDERNA!!! Kika in senare för att få se min underbara lilla bebis som jag är sååå stolt och glad över. De blev verkligen PERFEKTA och jag kan inte vänta på att få använda dem! Släpps i butik första veckan i april. 

  1. Hej Forni!
    Tänkte bara säga att jag älskar dig blogg och alla dina böcker, du verkar vara en sån härlig person <3 Dock saknar jag kvalité på bilderna på bloggen. Kollar man runt på andra bloggar så har de flesta en bättre kamera. Det gör det lite roligare att läsa bloggen. Hoppas du får en fortsatt fin vecka. Kram

  2. Här kommer en fråga till ”frågor med Forni”: Hur känner du inför att vara osminkad i offentliga sammanhang, exempelvis om du shoppar på stan eller om du har en dag fylld av jobbmöten? Skiljer det sig från att visa sig osminkad på bloggen eller i andra sociala medier? Själv känner jag mig tyvärr inte alls bekväm utan smink, och trots att jag är en person som överlag inte har något emot att lägga tid på att fixa mig på morgonen finns det dagar jag helst bara hade velat klä på mig kläderna, sätta upp håret i en tofs och bege mig ut på dagens äventyr. Logiskt sett vet jag att alla andra har fullt upp med att tänka på hur de själva ser ut, men går jag ut osminkad slutar det ändå alltid med att jag försöker göra mig så osynlig som möjligt. Några tips på hur man kan ändra sin känsla inför detta? KRAM!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi